Η Heidi Klum και ο Seal συνεχίζουν χωριστά

Η Heidi Klum και ο Seal συνεχίζουν χωριστά

Μετά από επτά χρόνια γάμου και τρία παιδιά, το ζευγάρι ανακοίνωσε και επίσημα τον χωρισμό του.
24 Ιανουαρίου 2012 Ειρήνη Μαππά
Παπαράτσι
Βολτάροντας στο Σόχο τον παλιό καλό καιρό.
1
2
3
4
5
6
Μετά από μια εβδομάδα έντονης φημολογίας, το ζευγάρι δημοσίευσε ανακοίνωση προχθές, 22 Ιανουαρίου, αποκαλύπτοντας ότι «συνεχίζουν χωριστά» και ότι το διαζύγιό τους θα είναι φιλικό.
«Εχοντας ζήσει εφτά χρόνια γάμου γεμάτα αγάπη, σεβασμό και χαρά, μετά από μια έντονη εσωτερική αναζήτηση, αποφασίσαμε να χωρίσουμε» αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του Seal και της Heidi. «Απολαύσαμε τον βαθύτερο σεβασμό στη διάρκεια της σχέσης μας και συνεχίζουμε να αγαπάμε πολύ ο ένας τον άλλο, αλλά παίρνουμε διαφορετικούς δρόμους. Είναι κοινή απόφαση και η προστασία των παιδιών μας αποτελεί την πρώτη προτεραιότητά μας, ιδιαίτερα σε αυτή την μεταβατική περίοδο.Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την οικογένειά μας, τους φίλους μας και τους θαυμαστές μας για την ευγένεια και την υποστήριξή τους. Και για χάρη των παιδιών, εκτιμούμε ότι σεβαστήκατε την ιδιωτικότητά μας»
Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει το 2003 μετά τον χωρισμό της Heidi από τον οδηγό αγώνων Flavio Briatore. Παντρεύτηκαν στο Μεξικό το 2005 και από τότε ανανέωναν τον όρκο αγάπης κάθε χρόνο στην επέτειό τους. Έχουν τρία παιδιά, τον 6χρονο Henry, τον 5χρονο Johan και την 2χρονη Lou. Η Heidi έχει ένα ακόμα παιδί, την Leni από την προηγούμενη σχέση της με τον Flavio Briatore.