Οι νικητές των Marie Claire Blog & Twitter Awards

Οι νικητές των Marie Claire Blog & Twitter Awards

Ποιοί είναι οι fashion bloggers και tweeters που διακρίθηκαν.
31 Ιανουαρίου 2012 Ειρήνη Μαππά
Ηταν μια καλή ιδέα. Το marieclaire.co.uk ανέδειξε σήμερα τους καλύτερους ενεργούς bloggers και twitters της χρονιάς και τους επιβράβευσε δίνοντάς τους την ευκαιρία να μπουν στη συντακτική ομάδα του site. Η κριτική επιτροπή του βρετανικού Marie Claire κατέληξε πριν από μερικές εβδοαμάδες σε μια λίστα με υποψηφιότητες λαμβάνοντας υπ όψιν την ποιότητα των μπλογκ και των tweet, αλλά στην ψηφοφορία για την ανάδειξη των νικητών μπορούσαν να πάρουν μέρος όλοι, αναγνώστες και followers.

Οι blogger που διακρίθηκαν θα γράφουν στο εξής στο marieclaire.co.uk ενώ οι νικητές του Twitter Award θα συμμετάσχουν ως guest editors στο Twitter account του περιοδικού.
Η τελετή βράβευσης έγινε σήμερα το πρωί, 31 Ιανουαρίου, και ανέδειξε τους εξής νικητές αν θέλετε να ρίξετε μια ματιά στα site τους:

Καλύτερο Beauty blog :
Fleur De Force

Καλύτερο beauty twitter:
Karlapowellmua

Καλύτερο fashion blog:
The Elgin Avenue

Καλύτερο fashion twitter feed:
LibertyLndnGirl

Όπως μας ενημερώνουν οι αγγλίδες συνάδελφοι Τα Marie Claire Blog&Twitter Awards προβλέπεται να γίνουν θεσμός, οπότε αν έχετε αγγλόφωνο blog, ετοιμαστείτε να δηλώσετε συμμετοχή του χρόνου. Κατά την γνώμη μας, ορισμένα ελληνικά fashion bloggs δεν έχουν να ζηλέψουν και πολλά σε στιλ και σε γραφή από αυτά που είδαμε σε αυτές τις shortlists.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για τον διαγωνισμό και τις υπόλοιπες διακρίσεις