Παντρεύονται Brad Pitt και Angelina Jolie;

Παντρεύονται Brad Pitt και Angelina Jolie;

Φήμες για γάμο το φθινόπωρο.
16 Μαρτίου 2012 Ειρήνη Μαππά
Αυξάνονται συνεχώς οι φήμες για τον πιο πολυαναμενόμενο γάμο του Χόλλιγουντ. Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie, μετά από εξάχρονη σχέση και έξι παιδιά, φαίνεται ότι αποφάσισαν να επισημοποιήσουν την σχέση τους με έναν γάμο που, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, θα γίνει το καλοκαίρι.

Οι φήμες ενισχύονται εξ' αιτίας της πιθανολογούμενης εγκυμοσύνης της Angelina. Μάλιστα λέγεται, ότι το ζευγάρι περιμένει για δεύτερη φορά δίδυμα και μάλιστα αγόρια. Σύμφωνα, με άτομο από το στενό φιλικό περιβάλλον τους, το γεγονός αυτό υπήρξε καταλυτικό στην απόφαση τους να παντρευτούν μέχρι το φθινόπωρο, ώστε να υποδεχτούν τα δίδυμα ως σύζυγοι.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι το ζευγάρι πέρασε πρόσφατα κρίση στην σχέση του, όμως μετά την νέα εγκυμοσύνη της Αντζελίνα, είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.
Το ζευγάρι έχει ήδη τρία βιολογικά παιδιά (την 5χρονη Shiloh και τα 3χρονα δίδυμα Vivien και Knox) και τρία υιοθετημένα (τον 10χρονο Maddox, τον 7χρονο Pax και την 7χρονη Zahara).

Η φημολογία συνεχίζεται και γύρω από τις λεπτομέρειες του γάμου, που τοποθετείται, είτε σε μεσαιωνική έπαυλη στην Γαλλία, σύμφωνα με επιθυμία της Angelina είτε στην γενέτειρα του Brad, το Misouri. Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους συγκαταλέγονται ο George Clooney, ο Bono και ο Leni Kravitz οι οποίοι ίσως «ντύσουν» μουσικά τον γάμο.