Τι έπαθε το πρόσωπο του Tom Cruise;

Τι έπαθε το πρόσωπο του Tom Cruise;

Μάθαμε ποια αισθητική επέμβαση ευθύνεται για την καινούργια εικόνα του σταρ.
16 Φεβρουαρίου 2016 Ευφραιμίδη Μαρίλη, φωτό: abaca
Bafta, 2016
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Η εμφάνιση του Τομ Κρουζ στην απονομή των Bafta στις 14 Φεβρουαρίου συζητήθηκε για πολλούς λόγους. Όταν ανέβηκε στη σκηνή για να απονείμει το Βραβείο Καλύτερής Ταινίας μαζί με την Κάρι Φίσερ (τον θρύλο του Star Wars) εντυπωσίασε με το πόσο ανανεωμένος έδειχνε.

Αυτό που συζητούσαν όλοι δεν ήταν ο αναμενόμενος νικητής του βραβείου ("Η επιστροφή"), αλλά οι αλλαγές στο πρόσωπο του σταρ. Το τουίτερ πήρε φωτιά με καταιγισμό σχολίων για το πόσο "παγωμένο" και "φουσκωμένο" έδειχνε το πρόσωπό του.

"Τι έκανε ο Τομ Κρουζ στο πρόσωπό του; Είναι πιο τρομακτικός από την αρκούδα στην Επιστροφή". "Ο Τομ Κρουζ φοράει καινούργιο πρόσωπο". "Η Mission Impossible του Τομ Κρουζ ήταν να κλέψει όλο το μπότοξ του κόσμου".

Για να μην κάνουμε εικασίες, ρωτήσαμε την πλαστικό χειρουργό Βίλλυ Ροδοπούλου, η οποία μας εξήγησε ότι προφανώς έχει κάνει μπότοξ αλλά δεν είναι μόνο αυτό. "Οι ενέσεις μπότοξ γίνονται στο μέτωπο, το μεσόφρυο και στις ρυτίδες γύρω από τα μάτια για να τις σβήσει. Η μόνη παραμόρφωση που μπορεί να προκαλέσει είναι να σηκώσει ή να κατεβάσει τα φρύδια. Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει κατεβάσει τα φρύδια και του έχει κουκουλώσει το μάτι".

"To πρόσωπο του δείχνει πρησμένο. Από τη στιγμή  που δεν έχει πάρει βάρος και δεν έχει κάποιο πρόβλημα υγείας, το πιο πιθανό είναι να έχει μεσολαβήσει υπερβολική χρήση αυξητικού υλικού. Για να δώσουμε όγκο σε περιοχές του προσώπου που έχουν αδειάσει, κάνουμε ενέσεις με υαλουρονικό οξύ ή λίπος από τον ίδιο τον οργανισμό. Στο παρελθόν έχουν χρησιμοποιηθεί και άλλα fillers, σήμερα όμως αυτά τα δύο επικρατούν. Ωστόσο, υπάρχει ένα όριο και στα fillers. Αν εγχύσουμε υπερβολικές ποσότητες το πρόσωπο παραμορφώνεται, οι παρειές διογκώνονται και τα μάτια δείχνουν μικρότερα".

"Όταν η χαλάρωση είναι τόσο μεγάλη, συστείνουμε μη χειρουργική ανόρθωση με νήματα ή χειρουργικό λίφτινγκ. Το να προσπαθούμε να την αποκαταστήσουμε με fillers, δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα".