Ποια είναι η πιο όμορφη;

Ποια είναι η πιο όμορφη;

Δυο Χιονάτες και δυο σούπερ σταρ στον ίδιο διαβολικό ρόλο.
22 Μαρτίου 2012 Βιβή Μωραΐτου
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Το παραμύθι της Χιονάτης ήταν ανέκαθεν από τα πιο τρομακτικά για τα μικρά παιδιά -ακόμα κι αν όταν η κακιά μητριά παρουσιάζεται εξωραΐσμένη από τα πενάκια των Disney studios- και τα πιο αγαπημένα για τα μεγάλα κορίτσια, που αξιολογούν με περισσότερη ωριμότητα την ανταγωνιστική βασίλισσα-μάγισσα με το μαγικό καθρέφτη και την ακόμα πιο μαγική γκαρνταρόμπα.

Φέτος η ιστορία της Χιονάτης έρχεται στη μεγάλη οθόνη εις διπλούν με πολύ διαφορετική αισθητική προσέγγιση και δυο σούπερ σταρ να ενσαρκώνουν κάθε μια τον τρόπο της την κακιά βασίλισσα.

Από τη μια το φωτεινό και πραγματικά παραμυθένιο Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου με την Julia  Roberts βασίλισσα και την Lili Collins (την κόρη του Phil) ως Χιονάτη θα βγει στις αθηναϊκές αίθουσες στις 12 Απριλίου και υπόσχεται να τρομοκρατήσει το λιγότερο δυνατόν τους ανήλικους fans.Από την άλλη το κατασκότεινο και με ατμόσφαιρα Άρχοντα των Δαχτυλιδιών Snow White and the Huntsman (Η Χιονάτη και ο Κυνηγός) με τη Charlize Theron εντυπωσιακά ωραία και ακόμα πιο πειστικά διαβολική βασίλισσα και την Kirsten Stewart Χιονάτη στο οικείο περιβάλλον που την έχουμε συνηθίσει στο Twilight. Το Snow White and the Huntsman θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ την 1η Ιουνίου.
Το ποια είναι η πιο όμορφη αυτή τη φορά δεν το αποφασίζει ο καθρέφτης, αλλά το κοινό.