Το πρώτο επίσημο trailer του Breaking Dawn Part II

Το πρώτο επίσημο trailer του Breaking Dawn Part II

Κυκλοφόρησε σήμερα και δείχνει τη Μπέλα στις πρώτες της ημέρες ως βαμπίρ
26 Μαρτίου 2012

To πρώτο επίσημο υλικό από το πολυαναμενόμενο δεύτερο μέρος της ταινίας Breaking Dawn κυκλοφόρησε σήμερα on line. Είναι ένα teaser trailer που ασχολείται κυρίως με το επίμαχο θέμα της μετατροπής της κεντρικής ηρωίδας Bella Swan (Kristen Steward ) σε βρυκόλακα μετά τον γάμο με τον αγαπημένο της Edward Cullen (Robert Pattinson) στην προηγούμενη ταινία.

 

Το Breaking Dawn Part II  θα βγει διεθνώς στις αίθουσες στις 18 Νοεμβρίου. Ως τότε θα αρκεστούμε σε τέτοια σύντομα αλλά εύγλωττα φιλμάκια: το βλέμμα της πρωταγωνίστριας είναι ήδη αλλαγμένο (Δείτε την τελευταία σκηνή με το ελαφάκι και θα καταλάβετε…)

 

H ταινία υποτίθεται ότι θα είναι το φινάλε του έπους Twilight, όπου ολόκληρη η καλή οικογένεια βρυκολάκων, οι Cullen μαζεύουν συμμάχους από άλλα clan βαμπίρ για να προστατεύσουν τη Renesmee, την κόρη του Edward και της Bella από τον κακό Aro των Volturi (Michael Sheen).

Ωστόσο, όπως υπαινίσσονται και οι παραγωγοί, παρότι αυτό είναι το τελευταίο μέρος της σειράς βιβλίων της Stephanie Meyer (μέχρι στιγμής), δεν αποκλείεται να υπάρξει κι άλλη κινηματογραφική συνέχεια. Το Breaking Dawn - Part 2» αναμένεται να φέρει πάνω από 700 εκ. δολάρια και εξάλλου οι φαν αυτού του μοντέρνου βαμπιρικού love story που περιλαμβάνει από 12χρονα μέχρι ώριμες γυναίκες παραμένει διψασμένο, οπότε το επιτυχημένο franchise έχει πολλούς λόγους να συνεχιστεί.