Το Marie Claire Δεκεμβρίου στα περίπτερα

Το Marie Claire Δεκεμβρίου στα περίπτερα

Glocal beauties, ιέρειες του στιλ, πλάσματα της γιορτής, wedding belles: Οι γυναίκες μπαίνουν μπροστά στο Μarie Claire Δεκεμβρίου.
24 Νοεμβρίου 2016 *

Ντύνονται όπως θέλουν, εργάζονται για δύο, εξηγούν μαθηματικά την αγάπη, αναζητούν έμπνευση στη μουσική και comfort στην ομορφιά, κόβουν τα μαλλιά τους για δώσουν ώθηση στην καριέρα τους.
Οι γυναίκες είναι αντισυμβατικές και παντρεύονται ακόμη και με κιμονό αν θέλουν, ή δεν παντρεύονται ποτέ και μεγαλώνουν μόνες τους αν χρειαστεί τα παιδιά τους, όπως η σταρ - κορίτσι της διπλανής πόρτας στο εξώφυλλο, Κέιτ Χάντσον.Οι γυναίκες αγαπούν τα φορέματα και τον σχεδιαστή που αποθέωσε τη θηλυκή σιλουέτα, τον αγαπημένο μας Βασίλη Ζούλια.Οι γυναίκες πάνε σινεμά ακόμη και κρατώντας το ραβδί τους -αν έτσι κάνουν κέφι- και βγαίνουν στις αγορές του κόσμου για να διαλέξουν τις καλύτερες πρώτες ύλες για να γίνουν όμορφες συνδιάζοντας local προϊόντα με την global τεχνογνωσία. (Και μετά ξεκουράζουν τα μάτια τους στο ατελιέ του Βασίλη Ζούλια)Οι γυναίκες είναι έτοιμες για τη μεγαλύτερη νύχτα του χειμώνα: Τα πιο φίνα και σέξι βραδινά σύνολα, τα ωραιότερα αξεσουάρ, οι πιο μοιραίες τσάντες, τα πιο παραμυθένια γοβάκια είναι εδώ για να καταπλήξουν τα πλήθη. (ή τον Φοίβο. Κορίτσια, ο Φοίβος)Οι γυναίκες πειραματίζονται με τις τάσεις τις μόδας, τολμούν μακιγιάζ που θα ταίριαζε σε μία βασίλισσα του χιονιού ή ακόμη και σε μία ...μητέρα των δράκων, φορούν faux γούνες και εσώρουχα και βγαίνουν στο δρόμο:είναι ξεχωριστές και ατρόμητες.Marie Claire Δεκεμβρίου: 276 σελίδες γεμάτες πρόσωπα, ιδέες, μόδα, στιλ, ομορφιά, προτάσεις, τέχνη, βόλτες, γεύσεις, όνειρα.Είναι οι νύφες του χειμώνα οι πιο δυναμικές; Είστε έτοιμες να γίνετε μία από αυτές;

Ένα αφιέρωμα στο γάμο, με νυφικά, αξεσουάρ, παπούτσια και σύμβολα για μία μέρα και μία νύχτα που θέλουν το δικό τους ξεχωριστό χώρο στη ζωή σας.

Τον αξίζουν; Ίσως η απάντηση κρύβεται στα μαθηματικά της αγάπης, ίσως όχι. Ίσως πάλι όλα είναι μία γλυκιά ψευδαίσθηση όπως η λάμψη των δρόμων στις γιορτές.


Οι γυναίκες μπαίνουν μπροστά και η γιορτή μόλις αρχίζει στο Marie Claire Δεκεμβρίου.
(Άντονι Μπουρντέν, θα μαγειρέψεις για εμάς;)Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, δωρεάν με το Βήμα, μια γυναίκα με πάθος, εσύ!