Κριός- γλώσσα

Τόσο δυναμικός και ανεξάρτητος, ξέρεις πως τον μόνο που πρέπει να ακούς είναι ο ίδιος σου ο εαυτός. Το συγκεκριμένο piercing σου ταιριάζει γιατί παίζεις με άνεση το παιχνίδι των λέξεων. Είναι αυτή η έξτρα σπιρτάδα που σου δίνει για να πεις πάλι στη σωστή κουβέντα.

Ταύρος: Helix– Στο πάνω μέρος του Χόνδρου των αρθρώσεων του αφτιού.

View this post on Instagram

Hélix Piercing Joia: Captive em aço cirúrgico 316L.

A post shared by Renata Molina (@renatamolinapiercer) on

Σου αρέσει η κομψότητα και η απλότητα αυτού του piercing. Είσαι φανατικός του όσο λιγότερο, τόσο καλύτερα και είσαι τόσο λεπτομερής που θα πρόσεχες ώστε να αγοράσεις ακουστικά που δεν θα πατάνε στο σημείο που να εφάπτονται με την τρύπα.

Δίδυμοι: Orbital — AKA Στη μέση του αφτιού

Ως κάποιος που τα θέλει όλα, το obrital είναι τέλειο για σένα. Μπαίνει στο μέσον του αφτιού. Είναι τέλειο για τους αναποφάσιστους Διδύμους, αφού βρίσκεται στο μέσον του αφτιού.

Καρκίνος: στη μύτη

Συναισθηματικά άτομα οι καρκίνοι, έχετε μια ροπή στο να σκέφτεστε υπερβολικά πριν πάρετε κάποια απόφαση. Για αυτό σας ταιριάζει η ασφαλής περιοχή της μύτης. Σε περίπτωση που θες να πας ένα βήμα παρακάτω μπορείς να χτυπήσεις μια δεύτερη τρύπα ακριβώς δίπλα στην πρώτη επιλέγοντας, φυσικά, κρικάκια.

Λέοντας: Στη μία θηλή

Δεν είσαι ντροπιάρης και ξέρεις πως θα κάνεις την τρύπα με κύρια προτεραιότητα το show off. Βλέπωντας παραδείγματα από celebrities που οι περισσότεροι επιλέγουν το εν λόγω σημείο μπορεί να το θεωρήσεις βαρετό, ωστόσο αγαπάς αυτό το fashion statement και ότι αυτό φέρει μαζί του. Μια τέτοια απόφαση δεν μας ξενίζει, ειδικά από έναν τόσο τολμηρό, όσο άνθρωπο όσο εσύ.

Παρθένος: Στον λοβό

Είσαι ρεαλιστής και πρακτικός, για αυτό σου κινεί το ενδιαφέρον αυτό το piercing. Τουλάχιστον είναι το πιο προστατευμένο σημείο και υπόσχεται μια γρήγορη επούλωση και είναι κάτι δύσκολα θα μετανιώσεις που το τόλμησες.

Τοξότης: Στον αφαλό

Σίγουρα η χρυσή εποχή με τα piercing στον αφαλό μπορεί να έχει περάσει, αλλά εσύ είσαι αυτός που θα την αναβιώσει. Το σκεφτόσουν στην εφηβεία σου αλλά αν φοβόσουν για την τσιρίδα της μάνας σου θα το τολμούσες. Σκέψου το αν το θες ακόμα και αν το θες κάνε το.

Αιγόκερος: Daith-AKA Το εσωτερικό μέρος όπου ο Χόνδρος των αρθρώσεων του αφτιού συναντά το κεφάλι σου.

Είσαι γεννημένος influencer, ένας σωστός trend setter, οι φίλοι σου πάντα περιμένουν από σένα τι θα πεις για να το κάνουν μετά και οι ίδιο. Θα είσαι ο πρώτος που κάνει το daith, και είμαστε σίγουρες πως μετά από λίγους μήνες θα το βλέπουμε παντού.

Ζυγός: Septum

Είσαι ευαίσθητος, με καλλιτεχνικές τάσεις. Λατρεύεις την ιδέα ότι μπρείς να το κρύβεις όποτε θες. Η αισθητική είναι σημαντική για σένα και καθορίζει την διάθεση σου, έτσι το να έχεις επιλογή να το κρύψεις όταν κάτι δεν σου κολλάει είναι σίγουρα κάτι που σε ενδιαφέρει.

Σκορπιός: Και στις δύο θηλές

Σου αρέσουν αυτά, είναι λιγότερο στη μόδα, αλλά σε ενδιαφέρει το να κάνεις την περιοχή ακόμα πιο ευαίσθητη. Γοητεύεσαι από την ιδέα και τις προοπτικές ενός τέτοιους piercing.

Υδροχόος: Στο κάτω χείλος

Ναι, είναι οι κλασικοί μπροστάρηδες, οι τυμπανιστές που βαράνε τα τίμπανα και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Αν τολμήσουν να κάνουν κάπου piercing θα είναι κάτι που δηλώνει “Καλησπέρα σας, εδώ είμαι”. H ιδέα να βάλουν ένα σκουλαρίκι στο σημείο δεν τους τρομάζει.
Ιχθυες: Rook — AKA το σημείο στο μέσον του κόκαλου και του Χόνδρου των αρθρώσεων του αφτιού.

Η δημιουργικότητα του συχνά τον ωθεί να παίρνει τις εκάστοτε αποφάσεις, αυτό το piercing είναι φτιαγμένο για εκείνους. Είσαι γνωστός για το πόσο νοιάζεσαι τους γύρω σου, κανείς δεν μπορεί να σε κατηγορήσει ως εγωιστή. Η ιδέα ενός τόσο κομψού piercing σε γοητεύει.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below