Πρωτοπόρος στην Κατασκευή Συσκευασιών από Ανακυκλώσιμα Υλικά. Όλες οι συσκευασίες των προϊόντων μας είναι φτιαγμένες από PCR υλικά -υλικά που έχουν προηγουμένως χρησιμοποιηθεί πριν ανακυκλωθούν- και ανακυκλώνονται και αυτές με τη σειρά τους. ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΣΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ Το 2017, η Aveda βραβεύτηκε με το πολυπόθητο Βραβείο Sustainability Leadership κατά η διάρκεια του Sustainable Beauty Awards που διοργανώνεται από την Ecovia Intelligence. Τα Βραβεία αναγνωρίζουν οργανισμούς και επιχειρήσεις στο χώρο της ομορφιάς που καινοτομούν στη βιωσιμότητα και το Βραβείο Sustainability Leadership δίνεται στην εταιρεία  που εφαρμόζει την βιωσιμότητα σε πολλαπλούς τομείς όπως: συσκευασία, παραγωγή και τα
συστατικά.
ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ BEST-SELLING & ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΕΣ ΣΕΙΡΕΣ
Το 2016 και 2017, η Aveda βραβεύτηκε με 58 editorial awards for excellence παγκοσμίως.Στο κομμωτήριο AVEDA TEO εκτός από τις μοναδικές βαφές μαλλιών με μέχρι και 96% φυσικά συστατικά, μπορείτε να βρείτε ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων για την περιποίηση μαλλιών, προσώπου και σώματος και προϊόντα Lifestyle. Μερικές από τις πιο αγαπημένες και best seller σειρές είναι οι:

Aveda Invati Advanced™ Solutions για λεπτά μαλλιά διαθέτει ένα αναζωογονητικό μείγμα από αγιουρβεδικά βότανα, συμπεριλαμβανομένου πιστοποιημένου βιολογικού κουρκουμά, που βοηθάει να διατηρηθούν τα μαλλιά για μεγαλύτερο χρονικό
διάστημα.
 Aveda Damage Remedy™ αναδομεί και ενισχύει την τρίχα με πρωτεΐνη κινόα αφήνοντας τα μαλλιά υγιή, δυνατά και λαμπερά.
 Aveda Smooth Infusion™ βοηθά στη λείανση ή το ίσιωμα των μαλλιών, ενώ  παράλληλα περιορίζει δραματικά το φριζάρισμα και τα προστατεύει από την υγρασία.
 Aveda Be Curly™ σχεδιασμένο να ενισχύει, να επιμηκύνει και να δίνει σχήμα στις μπούκλες ενώ ταυτόχρονα περιορίζει το φριζάρισμα.
 Aveda Pure Abundance™ δυναμώνει τα μαλλιά χωρίς όγκο και είναι εμπλουτισμένο με φυσικά ενισχυτικά όπως κόμμι ακακίας και αλόη.
 Aveda Dry Remedy™ ενυδατώνει τα ξηρά, εύθραυστα μαλλιά με τη δύναμη του ελαίου Buriti, γνωστό για τις ενυδατικές ιδιότητές του.
 Aveda Stress-Fix™ ο συνδυασμός των αρωμάτων γαλλικής λεβάντας και φασκόμηλουμειώνει αποδεδειγμένα το στρες.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ ΜΑΛΛΙΩΝ AVEDA
Η Aveda περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη γκάμα επαγγελματικών βαφών για τα μαλλιά, με μέχρι και 96% φυσικά συστατικά, προσφέροντας εντυπωσιακά χρώματα, ασύγκριτη λάμψη και θρέψη στα μαλλιά. Η Aveda συμπλήρωσε τη γκάμα της μέσα στο 2018, όπου λάνσαρε την Full Spectrum Demi+™ Custom-Deposit Treatment Hair Color™, μια ημιμόνιμη βαφή υψηλής απόδοσης, με 93% φυσικά συστατικά η οποία προσφέρει στα μαλλιά μοναδικά, ζωντανά χρώματα, εκθαμβωτική λάμψη, ενώ συγχρόνως βελτιώνει την κατάσταση των ταλαιπωρημένων μαλλιών χάρη στο μείγμα ευεργετικών βοτάνων που περιέχει, μέσα σε λιγότερο από 20 λεπτά! Αποκλειστικά στο κομμωτήριο AVEDA-TEO. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ AVEDA TEO ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ Στο πρώτο AVEDA TEO κομμωτήριο, μπορείτε να βιώσετε μοναδικές Τελετουργίες.
Ανανέωσης Aveda όπως:
Comforting Tea Ritual, προσφέρεται ένα φλιτζάνι χαλαρωτικού τσαγιού κατά την άφιξή σας.
Stress-Relieving Hand Ritual, η οποία προσφέρει τις χαλαρωτικές ιδιότητες της Aveda

Stress-Fix™ Body Lotion.
Stress-Relieving Neck and Shoulders Ritual, 3-5 λεπτά αποφόρτισης με το μασάζ αυχένα και ώμων με την Aveda Stress-Fix™ Body Lotion.
Aroma Sensory Journey Ritual, ένα ταξίδι στα αρώματα, στις αισθήσεις και στις μνήμες που σας βοηθά να ανακαλύψετε το άρωμα της Aveda που σας ταιριάζει. Γνωρίστε τον Mr. Chakra, ανακαλύψτε τα τσάκρα και την ομορφιά της ισορροπίας.
AVEDA-ΤΕΟ LIFESTYLE ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ηρώων Πολυτεχνείου 6, Νέα Ερυθραία, Αθήνα

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below