Διαβάσαμε στο Covateur,com

Από την: Corynne Cirilli

 

Παίρνουμε τα πράγματα από την αρχή, η Zoe Mendelson, η Jackie Jahn και η Maria Conejo δήλωσαν πως το 2018 θα είναι « The Year of the Pussy» Αυτές οι τρεις φίλες, Mendelson δημοσιογράφος με έδρα το Mexico City, η Jackie Jahn κάνει διδακτορικό στο Harvard και η Maria Conejo είναι visual artist. Οι τρεις αυτές γυναίκες ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν μια πλατφόρμα η οποία διαθέτει πληροφορίες που αφορούν το γυναικείο σώμα. Μαζί ξεκίνησα και μια Kickstarter καμπάνια το 2016 με σκοπό να μαζέψουν χρήματα για το άλλο τους πάθος τους, το πρότζεκτ με το όνομα Pussypedia, πρόκειται για την πρώτη δωρεάν δίγλωσση εγκυκλοπαίδεια που είναι αφιερωμένη στον κόλπο. Οι τρεις γυναίκες έχουν μαζέψει περίπου 22.000  ευρώ για να προχωρήσουν και να εξελίξουν το όραμα τους «ένα μέρος στο διαδίκτυο όπου άνθρωποι με κόλπους μπορούν να απολαύσουν το αναφαίρετο δικαίωμα τους στο να μάθουν ό,τι αφορά στο σώμα τους»

H Mendelson ήταν αυτή που συνέλαβε το κόσνεπτ μετά από μια αναζήτηση πληκτρολογώντας « μπορούν όλες οι γυναίκες να κάνουν squirting?» βρήκε ελάχιστες λεπτομέρειες πάνω στο θέμα, έψαξε σε επιστημονικές μελέτες για το πώς μπορείς να φτάσεις σε κλειτοριδικό οργασμό, για το σημείο G και πως αυτά οι δύο οργασμοί δεν είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα και πως ο ένας οργασμός ενεργοποιεί και τον άλλο. Όταν το διάβασα ήμουν σε φάση « WHAT?!» όσο διάβαζα για το πώς συνδέονται τα διαφορετικά σημεία του σώματος μου μεταξύ τους μάθαινα πράγματα που δεν είχα φανταστεί ποτέ. Το Pussypedia είναι ένα ψηφιακό σημείο στο διαδίκτυο το οποίο δημιουργήθηκε για να φιλοξενήσει όλες τις πληροφορίες που αφορούν τις γυναίκες και την σεξουαλική τους ανατομία.

Μέσα από την περιέργεια και τη φιλομάθεια της, η Mendelson ανακάλυψε πως η ιατρική κοινότητα για χρόνια αγνοούσε την γυναικεία ανατομία –πέραν του αναπαραγωγικού συστήματος. Ο Δυτικός κόσμος συστηματικά έκρυβε ή αρνούταν να δώσει πρόσβαση στις γυναίκες στις πληροφορίες που αφορούν το σώμα και τον γυναικείο κόλπο και ειδικά τις trans, για τις μη- διεμφυλικές και για τις γυναίκες με Αναπηρία. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα δεν είναι ειδικεύεται μόνο σε θέματα σεξ, αλλά μιλάει ανοιχτά για την αντισύλληψη και την υγεία του γυναικείου σώματος. Σύμφωνα με τα όσα είχε δηλώσει η δεύτερη ιδρύτρια του Pussypedia στην εφημερίδα Metro.com “Θυμάμαι λίγα πράγματα από τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση γιατί η όλη διαδικασία θεωρούνταν άκρως ντροπιαστική. Σε αυτό το κομμάτι της ενημέρωσης, οι περισσότερες πληροφορίες που δίνονται είναι σχετικά με την αντισύλληψη, που είναι πραγματικά σημαντική, ωστόσο σε αυτό το σάιτ μιλάμε και για άλλα θέματα για τα οποία οι κοινωνία δεν μιλάει ανοιχτά.”

Στις πληροφορίες της καμπάνιας τους γράφουν”H Pussypedia έχει ως σκοπό της το να προωθεί πληροφορίες που έχουν μεγάλες επιστημονικές πηγές. Οι πληροφορίες που διοχετεύονται στην πλατφόρμα δεν προέρχονται από διαφημιστικές οι οποίες προσπαθούν να προωθήσουν τα προϊόντα τους.  Τα άχρηστα προϊόντα και η άγνοια μπορούν να κοστίσουν στην υγεία μας και να μας βλάψουν, σκέψου ότι το μήνυμα όλων αυτών των διαφημίσεων μπορεί να μας μπερδέψει και να μας αηδιάσει.  Η ντροπή μειώνει τη σεξουαλική ευχαρίστηση.  ”

Με η Pussypedia λάνσαρε τον 3D κόλπο, έτσι όλοι μπορούν να μελετήσουν την ανατομία της ευαίσθητης περιοχής αφού είναι οπτικοποιημένη με κάθε λεπτομέρεια.

Πλάγια σημείωσε  Και τα αγόρια μπορούν αν το χρησιμοποιήσουν ως εργαλείο, μια πρόσφατη έρευνα έδειξε πως το 50% των ανδρών δεν μπορούν να εντοπίσουν που βρίσκεται ο κόλπος στο γυναικείο σώμα.

Θες να μάθεις περισσότερα; Κάνε follow Pussypedia στο Twitter και το Instagram ή κλίκαρε το Kickstartercampaign.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below