Μετράει το φιλί ως απιστία;

Μετράει το φιλί ως απιστία;

Το φιλί μεταξύ της Kristen Stewart και του σκηνοθέτη Rupert Sanders ίσως έχει σοβαρές συνέπειες στην σχέση της με τον Robert Pattinson.
30 Ιουλίου 2012
17 Ιουλίου: Ένας παπαράτσι συλλαμβάνει την Kirsten Stewart να φιλιέται με τον σκηνοθέτη της ταινίας Snow White and the Huntsman τον 41χρονο (και παντρεμένο με δύο παιδιά) Rupert Sanders.

Η φωτό δημοσιεύτηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού US Weekly και η Kirsten κάνει αμέσως σχεδόν γραπτή δήλωση στο περιοδικό People: "Λυπάμαι πολύ για τον πόνο και την αμηχανία που προκάλεσα στους κοντινούς μου ανθρώπους. Αυτή η στιγμιαία απερισκεψία έβαλε σε κίνδυνο το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου, το πρόσωπο που αγαπώ και σέβομαι περισσότερο, τον Rob. Τον αγαπώ, τον αγαπώ, λυπάμαι πολύ".

Αλλά και ο Sanders έκανε δηλώσεις μεταμέλειας λέγοντας ότι: "είμαι βαθιά ταραγμένος για τον πόνο που προκάλεσα στην οικογένειά μου. Η πανέμορφη γυναίκα μου και τα υπέροχα παιδιά μου είναι το μόνο που έχω σε αυτό τον κόσμο και τους αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Προσεύχομαι να μπορέσουμε να το ξεπεράσουμε μαζί." Σημείωση, η σύζυγος είναι το μοντέλο Liberty Ross.

Ωστόσο, έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι τελικά η σχέση έμεινε στο φιλί και δεν υπήρξε τίποτα παραπάνω μεταξύ της Stewart και του σκηνοθέτη.

Παρόλα αυτά ο Pattinson είναι συντετριμένος και θυμωμένος όπως λένε οι φίλοι του, ενώ ήδη μετακόμισε από το σπίτι όπου συγκατοικούσαν με την Stewart στο Λος Αντζελες.

Μετράει λοιπόν το φιλί ως κανονική απιστία; Η Huffingtonpost έθεσε το ερώτημα στους αναγνώστες της μέσω twitter και να τι απάντησαν...