Κερδίστε 10 προσκλήσεις για την avant premiere

Κερδίστε 10 προσκλήσεις για την avant premiere

21 Δεκεμβρίου 2011
Το T-shirt της ταινίας
Πέντε τυχερές θα κερδίσουν από ένα συλλεκτικό μπλουζάκι στέλνοντας e-mail στο info@marieclaire.gr
1
2
3
4
Το Marie Claire και η Odeon προσφέρουν σε 15 τυχερές προσκλήσεις και συλλεκτικά T-Shirts της ταινίας Επτά Μέρες Με Τη Μέριλιν (My Week with Marilyn) με την υποψήφια για Όσκαρ Μισέλ Γουίλιαμς (Blue Valentine) στο ρόλο της μυθικής σταρ να ηγείται ενός all-star cast που περιλαμβάνει τους Κένεθ Μπράνα, Έμα Ουάτσον, Τζούντι Ντεντς, Τζούλια Όρμοντ και Ντόμινικ Κούπερ. Το σενάριο είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα όπως τα μεταφέρει στο αυτοβιογραφικό βιβλίο του ο Κόλιν Κλαρκ, ο οποίος το 1956 ήταν βοηθός του Λόρενς Ολίβιε, το διάστημα που η Μονρό βρέθηκε στο Λονδίνο για τα γυρίσματα του φιλμ "Ο Πρίγκηψ και η Χορεύτρια".

Οι δέκα πρώτοι που θα στείλουν e-mail θα κερδίσουν 10 διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας, που θα γίνει την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, στις 20.30 μ.μ. στην Αίθουσα 7 του Odeon Kosmopolis στο Μαρούσι.
Οι πέντε επόμενοι θα κερδίσουν από ένα συλλεκτικό T-shirt της ταινίας.

Στείλτε τώρα e-mail στο info@marieclaire.gr με το ονοματεπώνυμο, το τηλέφωνό σας και τη λέξη Μέριλιν μέχρι την Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου έως τις 12.00 μ.μ.. Οι νικήτριες θα ενημερωθούν μέσω e-mail.