Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας “Gigli” το 2000 κι έγιναν ζευγάρι το 2002. Για δύο χρόνια η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck απασχόλησαν τα Μέσα Ενημέρωσης με κάθε τους εμφάνιση, ενώ όλοι περίμεναν εναγωνίως τον γάμο τους, ο οποίος δεν ήρθε ποτέ.

Οι δύο ηθοποιοί ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους το 2004 εκπλήσσοντας δυσάρεστα θαυμαστές και tabloids που τους ήθελαν μαζί. Δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια μετά, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε μαζί σε διακοπές στο στο Yellowstone Club στη Montana. «Ήταν μόνοι. Οι δυο τους», σημείωσε πηγή στο E!News.

Στη διάρκεια της σχέσης τους ήταν το αγαπημένο ζευγάρι των paparazzi, με το συνδυασμό των αρχικών γραμμάτων των ονομάτων τους Bennifer (Ben & Jennifer) να φιγουράρει σε όλες τις gossip ειδήσεις. Δεν μπορούσαν να κάνουν βήμα δίχως μια κάμερα να τους ακολουθεί και αυτός φαίνεται να ήταν και ο λόγος που οδήγησε στη διάλυση της σχέσης τους.

«Πιστεύω ότι η Jen κι εγώ κάναμε λάθος στο ότι ερωτευτήκαμε, ήμασταν ενθουσιασμένοι και ίσως πολύ προσβάσιμοι», είχε δηλώσει ο ηθοποιός με την Jennifer να σημειώνει σε συνέντευξή της «Δεν προσπαθήσαμε να έχουμε μια δημόσια σχέση. Έτυχε να είμαστε μαζί στη γέννηση των tabloid. Υπήρχε πολύ πίεση».

Σε πάρτι στη Νέα Υόρκη τον Δεκέμβριο του 2002. Photo by Evan Agostini/Getty Images.
Στην πρεμιέρα της ταινίας “Daredevil” που πρωταγωνιστούσε ο ηθοποιός τον Φεβρουάριο του 2003. Photo by Kevin Winter/Getty Images
Στο γήπεδο τον Μάιο του 2003. Photo by Vince Bucci/Getty Images
Σε αγώνα τον Οκτώβριο του 2003. Photo by Darren McCollester/Getty Images

 

Σε έξοδό τους στη Νέα Υόρκη, τον Δεκέμβριο του 2003. Photo by Arnaldo Magnani/Getty Images
Σε βόλτα τους το καλοκαίρι του 2003. Photo by Jeff Vinnick/Getty Images
Στο Βανκούβερ του Καναδά τον Ιούλιο του 2003. Photo by Jeff Vinnick/Getty Images
Σε έξοδό τους το 2002. Photo by Evan Agostini/Getty Images.
Photo by Evan Agostini/Getty Images.
Στην απονομή των Oscars τον Μάρτιο του 2003. Photo by Kevin Winter/Getty Images

Ο χωρισμός της Lopez και οι φήμες για επανασύνδεση

Η είδηση για την επανασύνδεση του Ben Affleck και της Jennifer Lopez ήρθε λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της δεύτερης από τον αρραβωνιαστικό της, Alex Rodriguez έπειτα από 4 χρόνια σχέσης. Ο Ben Affleck εθεάθη, μάλιστα, αρκετές φορές στο σπίτι της τραγουδίστριας. Οι φήμες ήθελαν τον Ben και την Jennifer να είναι απλώς φίλοι, οι τελευταίες εξελίξεις, ωστόσο, δείχνουν άλλα.

«Είχαν κρατήσει επαφή όλα αυτά τα χρόνια και μιλούσαν πού και πού», σημείωσε φιλικό πρόσωπο της Jennifer Lopez.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below