Την παράσταση «Τι ζουμε, ρε» στο θέατρο Άλσος παρακολούθησε την Κυριακή, 2 Οκτωβρίου η Ναταλία Τσαλίκη παρέα με τον σύζυγό της, Γιάννη Μπέζο. Οι δύο ηθοποιοί επιλέγουν με μεγάλη προσοχή τις εξόδους τους, γι’ αυτό και κάθε τους κοινή εμφάνιση γίνεται θέμα συζήτησης.

Η Ναταλία Τσαλίκη για την εμφάνισή της στο θέατρο επέλεξε να συνδυάσει το λευκό παντελόνι της με printed πουκάμισο και δερμάτινο jacket σε καφέ απόχρωση. Ολοκλήρωσε το look με σκουρόχρωμα sneakers και λευκή μεγάλη τσάντα. Δίπλα της ο κ. Μπέζος χαμογελούσε μέσα στην casual εμφάνισή του.

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 1987 και μαζί έχουν αποκτήσει μία κόρη, την ηθοποιό και σκηνοθέτιδα Ηρώ Μπέζου. Η ίδια είχε δηλώσει για τη σχέση της:

«Η ζωή στο σπίτι με τον Γιάννη Μπέζο είναι υπέροχη. Όλα είναι θέμα ανθρώπων. Αυτό που βλέπει ο κόσμος είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που είμαστε εμείς στην πραγματικότητα, στην καθημερινότητά μας. Οι σπουδαίοι άνθρωποι, οι ώριμοι άνθρωποι είναι απλοί. Οφείλουμε μεγαλώνοντας να γινόμαστε παιδιά, όσο γίνεται πιο αθώοι, τρυφεροί. Οπότε, γι’ αυτό μου αρέσει να ζω με τον άντρα μου, γιατί είναι έτσι».

Δείτε την εμφάνισή τους:

Με τον Γιάννη Μπέζο – NDP
Η Ναταλία Τσαλίκη με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου και τον Γιάννη Μπέζο – NDP

Λίγα λόγια για το «Τι ζούμε, ρε»

Η παράσταση της περασμένης Κυριακής ήταν η τελευταία για το θεατρικό έργο που έγραψε η Δήμητρα Παπαδοπούλου και σκηνοθέτησε ο Θοδωρής Αθερίδης. Όλο το καλοκαίρι κράτησε συντροφιά στο θεατρόφιλο κοινό, το οποίο έδειξε την αγάπη του στους συντελεστές.

Επρόκειτο για μια μια τρελή, κωμική ανασκόπηση της καθημερινότητας όπου το σημερινό γίνεται διαχρονικό και το παράλογο, λογικό! Ένας καθρέφτης που σαρκάζει και αυτοσαρκάζεται, που παραμορφώνει και μεγεθύνει. Μια επιθεώρηση όπου πάνω στην σκηνή θα συναντηθεί και θα συνομιλήσει η Δεξιά με την Αριστερά, ο Πούτιν με τον Μπάιντεν, η νοικοκυρά με την νεολαία. Μια παρέλαση της νεοελληνικής παραπραγματικότητας και παράνοιας που μας ταλαιπωρεί όλους και μόνη διέξοδος είναι να μπορούμε να γελάμε με αυτή!

Στην παράσταση συμμετείχαν οι: Δήμητρα Παπαδοπούλου, Θοδωρής Αθερίδης, Θανάσης Αλευράς, Κώστας Αποστολάκης, Ηλιάνα Γαϊτάνη, Λευτέρης Ελευθερίου, Κρατερός Κατσούλης, Ελένη Κοκκίδου, Κώστας Κόκλας, Αντώνης Κρόμπας, Ροζαμάλια Κυρίου, Νίκη Λάμη, Αντώνης Λουδάρος, Στράτος Λύκος, Πάνος Μουζουράκης, Παρθένα Χοροζίδου.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below