Τον Ιούλιο που μας πέρασε μάθαμε ότι ο Τσάρλι βρήκε του νέους Αγγέλους του και περιμέναμε καιρό για να μάθουμε πια είναι τελικά τα νέα πρόσωπα. Η νέα τριάδα φωτιά είναι η Kristen Stewart, η Naomi Scott και η Ella Balinska και θα πρωταγωνιστήσουν στο νέο remake της κλασσικής ταινίας που θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο.

Η 2019 έκδοση του Charlie’s Angels είναι στην πραγματικότητα η συνέχεια των προηγούμενων ταινιών, όπως μας λέει η σκηνοθέτης Elizabeth Banks και ο στόχος της είναι να προβάλει πως οι γυναίκες συνεργάζονται, υποστηρίζουν η μία την άλλη και εν τέλει τα καταφέρνουν και δεν θα επικεντρωθεί σε φλερτ και έρωτες. Ακούγεται, λοιπόν, αρκετά ανανεωμένη και φρέσκια προσέγγιση για την κλασσική ταινία.

Μέχρι τώρα, λίγα είχαν ακουστεί για την ταινία που έχει γίνει γνωστή και ως Charlie’s Gayngels από τους fans αλλά τελικά το καστ άρχισε τώρα να μοιράζεται υλικό στο Instagram που μας κινεί την περιέργεια. Βλέπουμε πολλά όπλα, εντυπωσιακά ρούχα και φοβερά χτενίσματα.

Κάποιοι είναι ήδη ενθουσιασμένη με τη νέα ομάδα που δίνει μία σύγχρονη ματιά στο κλασσικό concept και δεν εμμένει στο πρότυπο που έχουμε συνηθίσει. Άλλοι όμως είναι αρκετά αυστηροί και δεν μπορούν ακόμα να ξεπεράσουν το πρώτο πετυχημένο remake με τις Cameron Diaz, Lucy Liu και Drew Barrymore. Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι το καστ περνάει  τέλεια στα γυρίσματα.

Η σκηνοθέτης είπε επίσης ότι η ταινία θα είναι διασκεδαστική και θα έχει αρκετό χιούμορ. Πρόκειται να δούμε μία νέα πλευρά της Kristen Stewart η οποία μπορεί να είναι και αστεία, παρόλο που εμείς δε το έχουμε δει ακόμα ποτέ. Κυρίως όμως θα πάρουμε μία γερή δόση από girl power, oι Άγγελοι του Τσάρλι μπορούν να κάνουν τα πάντα, όπως όλες οι γυναίκες όταν συνεργάζονται.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ella Balinska (@ellabalinska) στις