Ο τέλειος λόγος στα βραβεία Oscar χρειάζεται μια δόση ταπεινότητας και μια σταλιά γοητείας. Και όπως μπορείς να φανταστείς, το να πετύχεις την τέλεια ισορροπία δεν είναι ό,τι το πιο εύκολο! Γι’ αυτό και πολλοί λόγοι λόγοι είναι σκέτη καταστροφή!

Άλλοι ηθοποιοί έχουν κάνει σαρδάμ, άλλοι έχουν πει κάτι προσβλητικό και κατά συνέπεια δέχθηκαν την αποδοκιμασία του κοινού. Οι χειρότεροι όμως είναι εκείνοι που δεν ευχαρίστησαν καθόλου τους συνεργάτες τους. Η ιστορία των βραβείων είναι επίσης γεμάτη με κακόγουστα πολίτικα αστεία και απίστευτα λάθη.

Καθώς λοιπόν πλησιάζουμε προς την 91η τελετή των βραβείων Oscar, όλοι οι υποψήφιοι εύχονται όλο και περισσότερο να πάρουν το χρυσό αγαλματίδιο. Ακόμα περισσότερο όμως, είμαστε σίγουροι πως ελπίζουν να δεχτούν το βραβείο τους με χάρη και ψυχραιμία. Αλλιώς κινδυνεύουν να βρεθούν στη λίστα με τους χειρότερους λόγους του χρόνου. Μέχρι στιγμής στη λίστα φιγουράρουν ονόματα όπως η Γκουίνεθ Πάλτροου, ο Σαμ Σμιθ και η Αντζελίνα Τζολί.

 The Favourite, Roma, A Star Is Born, Vice, Green Book, Black Panther, BlacKkKlansman είναι οι ταινίες που έχουν από 5 υποψηφιότητες και πάνω και θα κονταροχτυπηθούν μέχρις εσχάτων σε όλες τις μεγάλες κατηγορίες. Δεν βλέπουμε την ώρα να δούμε τους νικητές στις 24 Φεβρουαρίου!