Ως υπερήφανος suncare partner των Μάντη-Καγιαλή, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως οι Έλληνες Ολυμπιονίκες σήμερα εξασφάλισαν την πρόκριση της χώρας για τους Ολυμπιακούς του Τόκυο 2020. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα διεξάγεται στην Ιαπωνία και αύριο είναι ο τελικός όπου εκεί διεκδικούν το χάλκινο μετάλλιο.

H La Roche-Posay με την αντηλιακή σειρά ANTHELIOS, για 3η συνεχομένη χρονιά, φροντίζει την προστασία τους καθ’όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής τους καμπάνιας.

“Δεν είναι απλά άλλη μια χρονιά με τη La Roche-Posay, είναι μια σχέση Ζωής” δηλώνει ο Παναγιώτης Μάντης ενώ ο Παύλος Καγιαλής συμπληρώνει “Η αγάπη μας για την ιστιοπλοΐα έρχεται μαζί με ένα μεγάλο τίμημα που είναι η έκθεσή μας στον ήλιο. Νιώθουμε πολύ τυχεροί που η La Roche-Posay μας προστατεύει από ένα τόσο μεγάλο κίνδυνο, ώστε να συνεχίσουμε απερίσπαστα να κατακτούμε τους στόχους μας”

Αύριο, Παρασκευή 9 Αυγούστου, το δίδυμο των επιτυχιών αγωνίζεται για την διεκδίκηση του Χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας της κλάσης 470, που διεξάγεται στην Ιαπωνία.