Υλικά

200 γραμμάρια σοκολάτα γάλακτος

1 κουταλάκι του γλυκού σιρόπι καραμέλας

Ολόκληρα φουντούκια

Μια φόρμα σιλικόνης με σχήματα καρδιάς για σοκολατάκια

 

 

Εκτέλεση

Λιώνουμε τη σοκολάτα στα μικροκύματα ή σε μπεν μαρί, σε χαμηλή φωτιά!

Ενσωματώνουμε το σιρόπι καραμέλας!

Βάζουμε στη φόρμα σιλικόνης ένα στρώμα από το μείγμα της σοκολάτας!

Στη συνέχεια τοποθετούμε ένα φουντούκι σε κάθε θεσούλα

Συνεχίζουμε γεμίζοντας με σοκολάτα

Στρώνουμε και καθαρίζουμε τη φόρμα με τη βοήθεια μιας μαρίζ

Μόλις κρυώσουν τα σοκολατάκια τα αφαιρούμε προσεχτικά από τη φόρμα

*Αν δεν έχετε φόρμα σιλικόνης για σοκολατάκια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντίστοιχη φόρμα που φτιάχνουμε παγάκια!