Όχι λόγω φοβερής πρωτοτυπίας, ούτε επειδή ο τραγουδιστής είναι πρώτο όνομα στις πίστες, τα τραγούδια του ακούγονται διαρκώς στο ραδιόφωνο και στο you tube έχουν εκατομμύρια views. Αυτή τη φορά, η συζήτηση, κυρίως στα social εστίασε στις, για να το θέσουμε ευγενικά, κάπως αναχρονιστικές αντιλήψεις του καλλιτέχνη για τους ξεχωριστούς ρόλους των φύλων σε ο,τι αφορά στις δουλειές του σπιτιού, οι οποίες καλά φαντάζεστε, δικαιωματικά αφορούν μόνο όποιον από τους δυο έχει περισσότερα οιστρογόνα.

Μεγαλωμένος από τον παππού και τη γιαγιά του, όπως δήλωσε, έτσι έμαθε και προφανώς ο,τι γράφει δεν ξεγράφει. Ερωτώμενος, απάντησε πως (τελείως υποθετικά) θα μαζέψει το πιάτο του από το τραπέζι, “αν τύχει”, αλλά αυτό μάλλον δεν τυχαίνει συχνά γιατί τα πιάτα του προφανώς είναι εκπαιδευμένα να πηγαίνουν στο νεροχύτη αλλιώς. Πολλοί χρήστες στο twitter τον κατηγόρησαν ότι αναπαράγει πολύ ρετρό και σεξιστικά πρότυπα, και κάποιοι σχολίασαν ότι ενώ έχει ιδιαίτερα παγιωμένες αντιλήψεις για τους ρόλους των φύλων, δεν είχε πρόβλημα προ ετών να κάνει στα μαλλιά του φουλ ανταύγειες στην απόχρωση της Ελένης Μενεγάκη – όχι στη φασίνα, ναι στη ντεκαπάζ με αλουμινόχαρτο.

Κακίες, ίσως, καθώς προχθές δήλωσε πως αν και δεν του κάθεται καλά να πλύνει πιάτα, θα το έκανε αν υπήρχε ανάγκη. Ευτυχώς, μέχρι τα 34 του χρόνια δεν έχει συμβεί κάτι τόσο ακραίο. Ασφαλώς, υπάρχουν γυναίκες που αρέσκονται σε αυτή τη φιλοσοφία, γοητεύονται από τον άνδρα “παλαιάς κοπής” και όσο βολεύονται όλοι, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Υπάρχει μόνο ένα μικρό μειονέκτημα στη συγκεκριμένη κοσμοθεωρία του άνδρα που επιθυμεί η γυναίκα του να τον έχει πασά. Είναι η προϋπόθεση ότι αυτό, σε αντίθεση με την εποχή του παππού και της γιαγιάς όπου η τελευταία ήταν μονά-ζυγά χαμένη, εν έτει 2018 θα συμβεί αυστηρά και μόνο αν την έχει κι εκείνος βασίλισσα – κανονική, όχι όπως ο Βέγγος στην ταινία. Όσο ένας άντρας μπορεί, όπως ο Νίκος Οικονομόπουλος, να αντεπεξέρχεται στις υποχρεώσεις που έχει ένας πασάς, το σύστημα δουλεύει. Σε αντίθετη περίπτωση, ο καθένας το πιάτο του.