Το GNTM μας κράτησε καλή παρέα τα βράδια της Δευτέρας και της Τρίτης με μια δόση μόδας και αρκετή δόση reality. Πέρασαν από τις οθόνες μας πολλά κορίτσια ενώ λίγα από αυτά μπήκαν μέσα στο σπίτι όπου και έζησαν μαζί για περίπου 4 μήνες.

Πλέον έχουμε φτάσει στην τελική τετράδα και απόψε θα φύγει ένα ακόμη κορίτσι ώστε στον αυριανό τελικό να αναδειχθεί το επόμενο Greece’s Next Top Model, ανάμεσα στις τρεις τελευταίες υποψήφιες. Οι τέσσερις κοπέλες που έχουν απομείνει στο διαγωνισμό είναι οι: Άννα Αμανατίδου, Μαριάννα Παινέση, Ειρήνη Καζαριάν και Εβελίνα Σκίτσκο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

Οι συντάκτριες του Marie Claire λένε ποια παίκτρια θέλουν να κερδίσει το έπαθλο των 50 000 ευρώ, το συμβόλαιο με την εταιρία καλλυντικών, το συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων και τον τίτλο εξηγώντας το λόγο. Νικήτρια της καρδιάς μας η Μαριάννα Παινέση.

Σουζάνα Κεγγίτση

Για νικήτρια θέλω τη Μαριάννα Παινέση γιατί δεν έχει αναμειχθεί σε καμία ίντριγκα, είναι ειλικρινής, πάρα πολύ όμορφη και ταπεινή.

Δήμητρα Παράσχου

Θέλω να κερδίσει η Ειρήνη Καζαριάν γιατί δεν ήταν αυτή που μόλις την είδαμε πέσαμε ξερές αναφωνώντας “μοντελάρα” αλλά βελτιώθηκε πάρα πολύ και έχει μια μοναδική δική της ομορφιά που δε μοιάζει με καμιά άλλη. Εν τέλει έχει πάρα πολύ θετική ενέργεια, είναι αληθινή, δεν την βαριόμαστε ποτέ και ταυτίζομαι, θέλω να γίνει φίλη μου.

Έστα Πλακοκέφαλου:

Eίμαι με την Εβελίνα Σκίτσκο και πιστεύω ότι θα είναι η νικήτρια του παιχνιδιού.Και ο λόγος; Δεν είναι απλά όμορφη, αλλά έχει στόφα μοντέλου.

Λίνα Τσίντζηλα: 

Θεωρώ πως πρέπει να πάρει τον τίτλο η Μαριάννα Παινέση γιατί έχει εξωτική ομορφιά.

Έλενα Φάκου

Η δίκαιη κόντρα για τη νικήτρια είναι ανάμεσα στην Εβελίνα Σκίτσκο και την Μαριάννα Παινέση. Προσωπική μου συμπάθεια η δεύτερη λόγω ακεραιότητας χαρακτήρα σε όλη τη διάρκεια του reality. Εμφανισιακά αντιπροσωπεύουν δυο εντελώς διαφορετικά στυλ μοντέλων που μπορούν όμως και οι δυο να ανταποκριθούν σε υψηλά standards.