Το «Hyatt Regency Hotel Thessaloniki», του oµίλου της Regency Entertainment, είναι η καλύτερη απάντηση στις επιθυµίες ενός απαιτητικού επισκέπτη που ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη είτε για δουλειές είτε για διασκέδαση. Ένας αυτόνοµος premium προορισµός που σε κάνει να θες να επιστρέψεις, με κάθε ευκαιρία, για να απολαύσεις την πληθώρα των υπηρεσιών πολυτελείας που προσφέρει τα 20 χρόνια της λειτουργίας του.

Περιποιηµένοι κήποι που εκτείνονται σε 110 στρέµµατα, ένας από τους µεγαλύτερους πολυµορφικούς χώρους συνεδρίων και εκδηλώσεων της Βόρειας Ελλάδας, το ασιατικό spa & wellness center, τα βραβευµένα εστιατόρια και µπαρ είναι μονάχα μερικά από αυτά που θα ικανοποιήσουν τις υψηλές αξιώσεις των επισκεπτών του. Φυσικά, τα δεκάδες ευρύχωρα δωµάτια και οι πολυτελείς σουίτες µε εξοπλισµό τελευταίας τεχνολογίας θα κάνουν κάθε φιλοξενούµενο να νιώσει ότι βρίσκει ένα δικό του «σπίτι» µακριά από το δικό του, στους πολυτελείς χώρους του «Hyatt Regency Hotel Thessaloniki».

Φέτος, το πεντάστερο συγκρότηµα συµπληρώνει 20 χρόνια λειτουργίας και προχώρησε µε µια µεγάλη επένδυση, αξίας 3,5 εκατ. ευρώ. Δωµάτια και κοινόχρηστοι χώροι ανακαινίζονται προσφέροντας µια ολόφρεσκη, ακόµα πιο ανεβασµένη αισθητικά, αύρα τού σήµερα σε όσους το έχουν σταθερά στις προτιμήσεις τους ή θα απολαύσουν για πρώτη φορά την ξεχωριστή εµπειρία διαµονής.

Το «Hyatt Regency» µπορεί να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση, από πολυπληθή συνέδρια και σεµινάρια έως πλουσιοπάροχες γαµήλιες δεξιώσεις στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Αποτελεί μάλιστα κορυφαία επιλογή στις προτιµήσεις για A-list διοργανώσεις, όπως το Thessaloniki Summit 2019.

Το ατµοσφαιρικό lobby lounge είναι ιδανικό για ήσυχες συναντήσεις και χαλάρωση, το εστιατόριο «Αµβροσία» µάς ταξιδεύει µε απίθανες γεύσεις της Μεσογείου, ενώ µόλις λίγα λεπτά µακριά βρίσκονται το «Regency Casino Thessaloniki» για όσους θέλουν να δοκιµάσουν την τύχη τους και ο πολυχώρος «Vergina Theatro» µε µουσικές παραστάσεις και φαντασµαγορικά shows που ικανοποιούν κάθε διάθεση για ψυχαγωγία.

Το «Club Olympus» διαθέτει εσωτερική θερµαινόµενη πισίνα, υδροµασάζ µε πίδακες νερού, σάουνα και ατµόλουτρο, ενώ ένα πλήρως εξοπλισµένο γυµναστήριο, γήπεδα τένις και σκουός, η µεγάλη εξωτερική και η παιδική πισίνα στους καταπράσινους κήπους και µια πληθώρα ακόµα ευχάριστων εκπλήξεων ολοκληρώνουν µια ακαταµάχητη πρόταση διαµονής όλο τον χρόνο.