Ξέρεις τι λένε: η ιστορία έχει την τάση να επαναλαμβάνεται και το ίδιο συμβαίνει με τα trends κάθε εποχής. Με τις τάσεις της δεκαετίας του 1990 και των 00s να έχουν κάνει δυναμικό comeback, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως πολλά χτενίσματα που ήταν δημοφιλή πριν από χρόνια εμφανίζονται ξανά στα feed μας. Μαλλιά με γυρισμένες άκρες και 70s inspired αφέλειες πρωταγωνιστούν -μεταξύ άλλων- στα μαλλιά τελευταία και κάνουν κάθε εμφάνιση πιο εντυπωσιακή χωρίς ιδιαίτερο κόπο, δίνοντας μία ρετρό νότα σε κάθε σου look.

Bubble Ponytail

Ένα πανεύκολο χτένισμα που δείχνει πολύ εντυπωσιακό, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Χρειάζεσαι μόνο μερικά λαστιχάκια, τα οποία θα προσθέσεις κατά μήκος της κοτσίδας σου. Το μόνο “μειονέκτημα” της bubble pony είναι πως απαιτεί να έχεις μακριά μαλλιά για να δείξει πλούσια.

 

Curtain Bangs

Είναι huge τάση και όχι άδικα, αφού χαρίζει έξτρα πόντους στο στιλ κάθε γυναίκας που τις τολμάει. Με τα κομμωτήρια να είναι ξανά ανοιχτά, μπορείς να ζητήσεις μακριές αφέλειες που θα χωρίζουν στη μέση και να ανανεώσεις την εμφάνισή σου, χωρίς να αποχωριστείς μήκος από τα μαλλιά σου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olivia Rodrigo (@oliviarodrigo)

 

Flipped Ends

Ιδανικό για μαλλιά με καρέ ή μακριά καρέ, αυτό το χτένισμα γίνεται πανεύκολα και το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να γυρίσεις τις άκρες τους προς τα έξω με μία πρέσα. Μπορεί να δείξει ακόμα πιο εντυπωσιακό αν προσθέσεις μία στέκα ή μερικά τσιμπιδάκια, τα οποία θα κάνουν το αποτέλεσμα να θυμίζει κάτι από τη δεκαετία του 1960.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mane Addicts (@maneaddicts)

Side Parts

Θυμίζει Old Hollywood και μπορεί να γίνει σε μαλλιά κάθε μήκους, για να κάνει πιο εντυπωσιακή κάθε σου εμφάνιση. Επιπλέον, η βαθιά χωρίστρα στο πλάι μπορεί να κρύψει τις αφέλειες που μακραίνουν, σε περίπτωση που βρίσκεσαι σε αυτή τη διαδικασία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη R+Co (@randco)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below