Οι αφέλειες είναι stylish, σέξι και μπορούν να κάνουν ακόμα και το πιο απλό outfit να δείξει λίγο πιο ενδιαφέρον και cool. Παρόλα αυτά, μπορούν να γίνουν και άκρως εκνευριστικές εκείνες τις μέρες που δεν συνεργάζονται με τίποτα, «πετάνε» προς κάθε πιθανή κατεύθυνση και πέφτουν ενοχλητικά μέσα στα μάτια σου. Ίσως αυτοί οι λόγοι ήταν αρκετοί για να σε πείσουν να τις μακρύνεις, ίσως απλά τις είχες καιρό, βαρέθηκες και αποφάσισες πως θες να αλλάξεις look.

Η νο1 συμβουλή που έχουμε να σου δώσουμε είναι να οπλιστείς με υπομονή, αφού θα σου πάρει κάποιους μήνες μέχρι να μακρύνουν αρκετά. Η νο2 είναι να δεις τα χτενίσματα που σου προτείνουμε παρακάτω και να τα κάνεις κάθε φορά που θες να εξαφανίσεις τις αφέλειες ενώ μακραίνουν.

Χτένισμα #1: Τσιμπιδάκια

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Luxy Hair Extensions (@luxyhair)

Τα τσιμπιδάκια είναι huge τάση και η αγορά είναι γεμάτη με ιδιαίτερα σχέδια που θα κάνουν τα μαλλιά σου να δείχνουν εντυπωσιακά χωρίς καθόλου κόπο. Χρησιμοποίησέ τα για να πιάσεις τις αφέλειές σου στο πλάι και θα ξεχάσεις ακόμα κι εσύ η ίδια πως τις έχεις.

Χτένισμα #2: Στέκες και κορδέλες

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kitsch (@mykitsch)

Οι στέκες και οι κορδέλες είναι οι καλύτεροί σου φίλοι αυτή την περίοδο, αφού θα κρατήσουν «πίσω» τις αφέλειές σου αποτελεσματικά και ταυτόχρονα θα κάνουν κάθε σου εμφάνιση πιο stylish.

Χτένισμα #3: Hun (half bun)

Κάνε έναν ψηλό κότσο στα μισά μαλλιά σου και είσαι έτοιμη! Φρόντισε μόνο να στερεώσεις τις αφέλειες με τσιμπιδάκια μέσα στον κότσο και να σταθεροποιήσεις με λακ.

Χτένισμα #4: Low pony

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη pooʍ pɐɥɔ (@chadwoodhair)

Η χαμηλή κοτσίδα στη βάση του αυχένα είναι τάση και δείχνει ιδιαίτερα κομψή με χωρίστρα στη μέση. Χώρισε λοιπόν κι εσύ τις αφέλειές σου και κρύψε τα κοντά μήκη μέσα στα μακριά, σταθεροποιώντας με λακ και τσιμπιδάκια.

Χτένισμα #5: Βαθιά χωρίστρα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella 🦋 (@bellahadid)

Για τις περιστάσεις που θες κάτι πιο σπέσιαλ, κάνε μία βαθιά χωρίστρα στο πλάι και κρύψε κάτω από τα πιο μακριά μαλλιά τις αφέλειές σου. Μπορείς μετά να τα αφήσεις κάτω ή να τα πιάσεις σε κοτσίδα, η επιλογή είναι δική σου!

Χτένισμα #6: Braids

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mane Addicts (@maneaddicts)

Οι πλεξίδες, είτε είναι μόνο στο μπροστινό μέρος των μαλλιών σου, είτε σε στιλ «στεφανάκι» θα σε σώσουν ενώ μακραίνουν οι αφέλειες.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below