Έχετε φύγει ποτέ από το κομμωτήριο συναισθηματικά φορτισμένες και αναστατωμένες με το αποτέλεσμα που αντικρύσατε στον καθρέφτη; Πιστέψτε μας δεν είστε οι μόνες. Η εμπειρία αυτή είναι αρκετά δυσάρεστη και δεν ευχόμαστε σε κανέναν να βρεθεί σε παρόμοια θέση, αφού είναι ήδη αρκετά άβολο να μπαίνουμε στη διαδικασία να χαμογελάμε σε μία προσπάθεια να μην στενοχωρήσουμε τον κομμωτή που επιμελήθηκε το look μας, πόσο μάλλον να είμαστε αναγκασμένες να αποδεχτούμε πως θα μας ακολουθεί για μήνες.

Ωστόσο τώρα, με την έλευση του νέου έτους ακολουθούν και κάθε είδους new year’s resolutions, γεγονός που μας προκαλεί να βελτιώσουμε τα επικοινωνιακά μας skills και να σιγουρευτούμε πως η επόμενη επίσκεψη στο κομμωτήριο θα πάει κατ’ ευχήν.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε όλα τα βασικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε προκειμένου να εξασφαλίσετε το ιδανικό hairstyle για εσάς.

  1. Καταλήξτε σε μία συγκεκριμένη αισθητική πριν φτάσετε στο κομμωτήριο.

Αυτή η εποχή του χρόνου είναι ιδανική για να προγραμματίσετε μια αλλαγή στα μαλλιά σας. Για αρχή σκεφτείτε την αισθητική που αντιστοιχεί καλύτερα στο vibe και τη διάθεσή σας.  Ίσως θέλετε να εξελίξετε το στυλ που έχουν ήδη τα μαλλιά σας, ή να κάνετε κάτι εντελώς φρέσκο και διαφορετικό. Σε κάθε περίπτωση σκεφτείτε πως θέλετε να παρουσιάσετε τον εαυτό σας στον κόσμο και πως μπορούν να συνδράμουν τα μαλλιά σας σε αυτό.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adir Abergel (@hairbyadir)

  1. Να έχετε τουλάχιστον 3 φωτογραφίες από το κούρεμα των ονείρων σας στο κινητό σας.

Μία εικόνα ίσον χίλιες λέξεις, για αυτό ακριβώς και το να δείξετε μία φωτογραφία στο κομμωτήριο ενδέχεται να σας απαλλάξει από κάθε είδους παρεξήγηση. Για παράδειγμα η δική σας ερμηνεία των “curtain bangs” μπορεί να διαφέρει από εκείνη του κομμωτή σας κάτι που καθιστά τις reference φωτογραφίες, απαραίτητες. Προτείνουμε δύο με τρεις διαφορετικές φωτογραφίες, κατά προτίμηση από διαφορετικές οπτικές γωνίες, προκειμένου να γίνει αντιληπτό ακριβώς το είδος κουρέματος που επιθυμείτε να δοκιμάσετε.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dimitris Giannetos (@dimitrishair)

  1. Να είστε ο εαυτός σας.

Ναι, η συμβουλή αυτή ισχύει σχεδόν για όλους τους τομείς της ζωής μας, οπότε οφείλουμε να την συμπεριλάβουμε και εδώ. Πρέπει να αφήσετε τον κομμωτή σας να σας γνωρίσει, να μάθει περισσότερα για τις επιλογές που κάνετε στη μόδα, που εργάζεστε και τι είδους χτενίσματα προτιμάτε σε καθημερινή βάση, προκειμένου να καταφέρει να δημιουργήσει κάτι ξεχωριστό και μοναδικό για εσάς.

Τι λέτε, είστε έτοιμες για ένα νέο look στα μαλλιά σας;

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below