Αποκλείεται να μην έχετε ήδη καταλάβει πως τα hacks ομορφιάς που βγαίνουν μέσα από το TikTok γίνονται viral και τις περισσότερες φορές επειδή πραγματικά λειτουργούν και δίνουν λύσεις. Εδώ μπορείς να δεις μερικά από τα καλύτερα, που δεν απαιτούν ιδιαίτερα skills, χρόνο ή προσπάθεια.

Το νέο beauty hack που βγήκε από τον μαγικό κόσμο του TikTok έχει να κάνει με τα μαλλιά και το αγαπημένο καλοκαιρινό χτένισμα όλων, aka το messy bun.

Είναι βολικό, κρατάει τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπο και την πλάτη και μας σώζει εκείνες τις μέρες που δεν έχουμε προλάβει να λουστούμε. Παρόλα αυτά, δεν πετυχαίνει πάντα και κάποιες φορές προσπαθούμε ξανά και ξανά για να έχουμε το τέλειο messy αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με το TikTok, υπάρχει ένας τρόπος να κάνεις το χτένισμα μέσα σε 1 λεπτό και να το πετυχαίνεις πάντα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below
@jacquelinekilikitaThis 1 minute #messybun hack is so simple and can be adapted for all lengths. #messybunhack #hairstyles #hairhack #hair #beautyhacks #hairtutorial♬ Break My Heart – Dua Lipa

@alyssarayeleeeasy short hair messy bun! #hairstyle #hairyutorial #messybun #BoseAllOut♬ SUNNY DAY – Matteo Rossanese

Μπορείς να δοκιμάσεις το συγκεκριμένο hack είτε έχεις μακριά, είτε κοντά μαλλιά. Αν τα μαλλιά σου είναι φρεσκολουσμένα ή έχεις λεπτή τρίχα, ξεκίνα εφαρμόζοντας στις ρίζες ένα ξηρό σαμπουάν, ώστε να αποκτήσουν έξτρα όγκο, αλλά και για να μπορεί το λαστιχάκι να μείνει σταθερό στη θέση του και να μην γλιστράει.

Στη συνέχεια γύρισε ανάποδα το κεφάλι σου, χτένισε τα μαλλιά προς τα κάτω και πιάσε μία ψηλή κοτσίδα στο σημείο που θες να δημιουργήσεις τον κότσο. Το τρικ βρίσκεται εδώ: θα πρέπει να μην περάσεις όλα τα μαλλιά μέσα από το λαστιχάκι, αλλά να δημιουργήσεις κάτι σαν θηλιά. Έπειτα μπορείς να τραβήξεις μερικές τούφες για να αποκτήσεις ένα πιο messy look, να ψεκάσεις τα μαλλιά σου με λακ και να προσθέσεις ένα scrunchie. Τόσο απλό!