Και ποιος δεν αγαπάει τα γρήγορα hair hacks που κάνουν την ζωή μας πιο εύκολη και τα μαλλιά μας πιο εντυπωσιακά; Σωστά. Κανείς! Η makeup artist και hairstylist Emma Chen, μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, μας δείχνει ένα ακόμη από εκείνα τα hacks που θα μας «λύσουν» τα χέρια και μετανιώνουμε που δεν ανακαλύψαμε νωρίτερα. Kαι ακόμη και αν δεν έχουμε τα hair skills της, το pinch hair hack δεσμεύεται να μην μας απογοητεύσει.

Η Emma εξηγεί πως ο καλύτερος τρόπος για περισσότερο όγκο και κίνηση στα μαλλιά μας είναι δημιουργώντας διαφορετικά μήκη και σχήματα και όχι φορτώνοντας τα με spray, λακ και dry shampoo που κάνουν τα μαλλιά να φαίνονται βαριά και άτονα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Chen (@emmachenartistry)

Ένας τρόπος να δώσετε στα μαλλιά σχήμα και όγκο είναι φυσικά με hairstyling tools όπως ψαλίδι μαλλιών, δίνοντας στις μπούκλες εναλλάξ διαφορετική κατεύθυνση και δημιουργώντας έτσι την ψευδαίσθηση για πλουσιότερα μαλλιά με κίνηση. Αν όμως θέλετε να τονίσετε το πλαίσιο του προσώπου σας, ενισχύοντας παράλληλα την κίνηση των μαλλιών και αναδεικνύοντας το σχήμα τους, το pinch hair hack είναι η καλύτερη επιλογή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Chen (@emmachenartistry)

Για να το πετύχετε, ξεχωρίστε δύο μικρά τμήματα των μαλλιών σας στο μπροστινό μέρος της χωρίστρας σας και πιέστε, φέρνοντας πιο κοντά το επάνω μέρος και αφήνοντας τα υπόλοιπα να απομακρυνθούν περισσότερο. Αυτό θα δώσει στα μαλλιά σας την μορφή των curtain bangs, τονίζοντας το σχήμα του προσώπου σας και αναβαθμίζοντας το look σας. Το καλύτερο; Μπορείτε να το εφαρμόσετε οπουδήποτε και οποτεδήποτε και κυρίως χωρίς την βοήθεια κάποιου hairstyling tool

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below