Οι αφέλειες συνεχίζουν να είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς στα κουρέματα, ειδικά εκείνες που είναι πιο μακριές και πλαισιώνουν το πρόσωπο, όπως οι bottleneck και οι curtain. Είναι stylish, σέξι και μπορούν να κάνουν ακόμα και την πιο απλή εμφάνιση να δείξει λίγο πιο ενδιαφέρουσα και cool. Μακριές, κοντές, curtain, σε σγουρά ή ίσια μαλλιά, οι αφέλειες ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες, αρκεί να βρεθεί το κατάλληλο στιλ και να γίνει σωστά το κούρεμα από έναν επαγγελματία.

Παρόλα αυτά, ομολογουμένως μπορούν να γίνουν και άκρως εκνευριστικές εκείνες τις μέρες που δεν “στρώνουν” με τίποτα. Εδώ έρχεται το παρακάτω τρικ για να δώσει τη λύση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Smith (@tomsmithhd)

How to

Μετά το λούσιμο -εάν δεν έχετε λουστεί, μπορείτε απλά να τις βρέξετε-, τις χτενίζετε προς τα μπροστά και ξεκινάτε να τις στεγνώνετε με το σεσουάρ, οδηγώντας τες με μία βούρτσα μία προς τα δεξιά, μία προς τα αριστερά. Αυτές οι κινήσεις θα βοηθήσουν στο να μην πέφτουν προς μία πλευρά, αλλά και για να εξαφανίσουν τη χωρίστρα σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να συνεχίσετε το styling με μία στρογγυλή βούρτσα για να δώσετε όγκο ή κίνηση στις αφέλειές σας. Τόσο απλό!

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below