Πριν από χρόνια, οι περισσότερες γυναίκες έβγαζαν τόσο πολύ τα φρύδια τους, που ουσιαστικά έμεναν δύο λεπτές γραμμές πάνω από τα μάτια τους. Ευτυχώς, η τάση αυτή έμεινε στο παρελθόν και πλέον τα καλοσχηματισμένα, γεμάτα φρύδια είναι αυτά που επιλέγουν όλες. Τελευταία μάλιστα, ένα πολύ συγκεκριμένο στιλ κερδίζει σε δημοτικότητα, το οποίο είναι super fluffy, με τις τρίχες να έχουν ανοδική φορά.

Αν θες κι εσύ να δοκιμάσεις το look αυτό, θα χρειαστείς μία μπάρα σαπουνιού και ένα χτενάκι φρυδιών. Η τεχνική των soap brows θα κλειδώσει τις τρίχες στην επιθυμητή θέση, χωρίς να χρειάζεται να τις χτενίζεις ξανά και ξανά προς τα πάνω μέσα στην ημέρα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Τα soap brows έχουν ήδη γίνει viral και στο TikTok, με αμέτρητες κοπέλες να τη δοκιμάζουν.

@teganfairleigh_SOAP BROWS 😍 #soapbrows #fyp♬ Every time I hear this audio I die a little inside – Kai🪱

@lsgmakeupSoap brow tutorial 😗✌🏼🧼 #makeup#brows#eyebrows#tutorial#eyebrowtutorial#soapbrows#soapbrowstutorial#4u♬ original sound Lsgmakeup

@evarankiinHow I do bushy browzzz, ps. I have a birthmark on one brow so it’s darker 🙂 #foryou #eyebrows #bushybrows #soapbrows♬ Cool (Hey I Like You a Lot) – limbo

Αν δεν θες να κάνεις τη διαδικασία αυτή καθημερινά, σου προτείνουμε να δοκιμάσεις το brow lamination, την επαγγελματική τεχνική δηλαδή που διαρκεί από 6 έως 8 εβδομάδες και ισιώνει τις τρίχες των φρυδιών, χαρίζοντας το ίδιο περίπου αποτέλεσμα με τα soap brows. Φυσικά, η πιο εύκολη και ταυτόχρονα budget friendly επιλογή για να πετύχεις το look είναι να χρησιμοποιήσεις μία mascara φρυδιών, η οποία θα κρατήσει τις τρίχες εκεί που θες για ώρες.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below