Μπορεί το έντονο  nail art να έκανε τον κύκλο του και σε κάποιες περιπτώσεις να λατρεύτηκε στην ίσως όχι και τόσο κομψή εκδοχή του σε σημείο υπερβολής, αλλά η αυτή η τάση μανικιούρ έρχεται να δικαιώσει όσες λατρεύουν τη minimal αισθητική καθώς η τάση είναι εκπληκτικά λεπτεπίλεπτη.

Η νέα τάση ονομάζεται “Baby Boomer” και εμπνέεται από την τάση στο μανικιούρ μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο όπου ο συνδυασμός του λευκού και του ροζ χρώματος επικρατούσε κατά κράτος στο χώρο της ομορφιάς. Εχει κατακλύσει το διαδίκτυο καθώς συνδυάζει δύο τάσεις που έχουν ελαφαρώς ξεπεραστεί, κάνοντάς τις και πάλι εξαιρετικά επίκαιρες ενώ παράλληλα χαρίζουν κομψή εμφάνιση στα άκρα. Πρόκειται για τον συνδυασμό του γαλλικού μανικιούρ και της τεχνοτροπίας ombre οι οποίες ενώνονται αρμονικά δημιουργώντας το λεγόμενο “Baby Boomer”.

Ενώ το παραδοσιακό γαλλικό μανικιούρ αποτελείται από την κλασική ανοιχτή ροζ βάση και το χρωματισμό του νυχιού σε λευκή οριζόντια λωρίδα, το “Baby Boomer”  αναμειγνύει το ροζ και το λευκό μαζί, δημιουργώντας ένα απρόσκοπτο, βαθμιδωτό αποτέλεσμα.

Το “Baby Boomer” είναι μια κομψή επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας καθώς το περιποιημένο αποτέλεσμα που δημιουργείται, χαρίζει μια διαχρονική αίσθηση στο στιλ σας μιας και είναι φυσικό, κάνοντάς το να ταιριάζει με κάθε outfit που επιλέγετε.

Ακόμη, η απαλή του εμφάνιση, σας δίνει τη δυνατότητα να δώσετε το δικό σας twist σε αυτό και να πειραματιστείτε με διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς, από ανοιχτό ροζ μέχρι ζεστό ροδακινί και ανοιχτό καφέ.

 

View this post on Instagram

#shortnails #babyboomernails

A post shared by Sanacri Nails & More (@sanacri) on

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below