Αν είχαμε ένα μαγικό ραβδί και μπορούσαμε να κάνουμε την επιδερμίδα μας κάθε πρωί να δείχνει σαν να έχουμε κοιμηθεί αρκετές ώρες, θα το κάναμε. Δυστυχώς αυτό δεν γίνεται και τα «όπλα» μας για να δείχνουμε πιο «ζωντανές» και υγιείς είναι το skincare και το μακιγιάζ. Όσον αφορά στο δεύτερο όμως, καμία γυναίκα δεν θέλει να φαίνεται υπερβολικά βαμμένη, με κάθε προϊόν να είναι εμφανές στο δέρμα της.

Για να πετύχεις την τέλεια ισορροπία και κανείς να μην αντιλαμβάνεται πως φοράς foundation, σου προτείνουμε να εφαρμόσεις  το makeup tip που μάθαμε από την αγαπημένη μας Γαλλίδα makeup artist, Violette.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Violette (@violette_fr)

Η ίδια εφαρμόζει foundation και concealer μόνο στις περιοχές που έχουν ανάγκη από κάλυψη (για αυτό είναι σημαντικό να έχεις προμηθευτεί αποχρώσεις που ταιριάζουν απόλυτα με τον τόνο της επιδερμίδας σου) και πάντα αφήνει τη μύτη της εκτός. Αυτό το trick θα δώσει την ψευδαίσθηση πως δεν φοράς καθόλου makeup.

Αυτό συμβαίνει γιατί η μύτη βρίσκεται στο κέντρο του προσώπου και εκεί «πέφτει το μάτι» των γύρω σου όταν σε κοιτούν. Έτσι, θα φαίνεται σαν να μην είσαι βαμμένη, ενώ ταυτόχρονα θα έχεις καλύψει τυχόν ατέλειες στο υπόλοιπο πρόσωπο, όπως σπυράκια, πανάδες ή κοκκινίλες.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below