Οι τάσεις στην ομορφιά, όπως και στη μόδα, αλλάζουν κάθε σεζόν. Παρόλα αυτά, οι τάσεις που αφορούν στα φρύδια αλλάζουν με πιο αργούς ρυθμούς, με τα πυκνά, καλοσχηματισμένα να είναι εκείνα που επικρατούν τα τελευταία χρόνια.

Αν και το φυσικό look είναι εκείνο που προτιμούν οι περισσότερες γυναίκες για τα φρύδια τους, υπάρχουν κάποια trend που έχουν ξεκινήσει να κερδίζουν ολοένα και περισσότερες οπαδούς τελευταία, γεγονός που επιβεβαιώνει και η Anastasia Soare.

Ο λόγος για την ιδρύτρια του brand Anastasia Beverly Hills και brow expert, που επιμελείται τα φρύδια πολλών διάσημων γυναικών στο Χόλιγουντ. Η ίδια αποκάλυψε σε συνέντευξή της ποιες είναι οι τρεις τάσεις που ξεχωρίζουν αυτό το διάστημα, δίνοντας και την άποψή της για κάθε μία από αυτές.

Skinny Brows

Instagram @nicolaannepeltzbeckham

«Η αδερφή μου θυμάμαι πως παλαιότερα έβγαζε τα φρύδια της υπερβολικά. Τα τόσο λεπτά φρύδια όμως κάνουν τα μάτια να φαίνονται πολύ μακριά μεταξύ τους και τη γέφυρα της μύτης πιο φαρδιά. Έτσι, χάνονται οι αναλογίες των χαρακτηριστικών του προσώπου».

Bleached Brows

Instagram @kendalljenner

«Περιποιούμαι τα φρύδια της Kendall Jenner εδώ και πολλά χρόνια. Στις φωτογραφίσεις πολλές φορές υιοθετεί τα bleached brows. Την επόμενη μέρα με επισκέπτεται γιατί στην πραγματική ζωή δεν δείχνουν τόσο όμορφα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά, όταν είσαι μελαχρινή και κάνεις ντεκαπάζ στα φρύδια για να πετύχεις το bleached look, το χρώμα βγαίνει πορτοκαλί. Αυτή είναι η διαδικασία. Το να υιοθετήσει κανείς την τάση των bleached brows για μια φωτογράφιση είναι cool γιατί φέρνει τα μάτια στο επίκεντρο της προσοχής. Αλλά, στην πραγματική ζωή, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να κάνει κανείς τα φρύδια του να δείχνουν πιο ανοιχτόχρωμα, με προϊόντα που στο τέλος της ημέρας αφαιρούνται με ντεμακιγιάζ. Οπότε, δεν είμαι μεγάλη οπαδός της τάσης, εκτός αν είναι μόνο για μία ημέρα».

Brow Lamination

Instagram @taylor_hill

«Τα μαλλιά γενικά έχουν μία φυσική καμπύλη. Οι τρίχες των φρυδιών προφανώς έχουν διαφορετική υφή από τα μαλλιά στο κεφάλι μας. Έχουν κίνηση και τα άκρα των φρυδιών πρέπει να είναι λίγο πιο καμπυλωτά, οπότε, όταν χτενίζεις τα φρύδια σου, πρέπει να έχουν αυτό το όμορφο καμπυλωτό look που δημιουργεί το τέλειο φρύδι. Όταν κάνει κανείς lamination, τα φρύδια καταλήγουν ανυψωμένα και οι τρίχες εντελώς ίσιες. Δεν νομίζω ότι δείχνουν πολύ φυσικά, αλλά αν κάποιος θέλει αυτό το αποτέλεσμα, τότε ok».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below