Είναι γεγονός: μία από τις πιο δύσκολες αγορές στο μακιγιάζ είναι σίγουρα το foundation. Μέσα στο κατάστημα η απόχρωση φαίνεται σωστή και ιδανική για τον τόνο της επιδερμίδας σας, αλλά ίσως στο φως του ήλιου τα πράγματα να είναι διαφορετικά.

Έχει συμβεί σε όλες μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε. Άλλωστε, οι εναλλαγές των εποχών έχουν έτσι κι αλλιώς ως αποτέλεσμα να αλλάζει ελαφρώς το χρώμα της επιδερμίδας μας, με τον χειμώνα να μας βρίσκει πιο λευκές και το καλοκαίρι μαυρισμένες.

Τι μπορείτε να κάνετε για να χρησιμοποιείτε το ίδιο foundation χειμώνα καλοκαίρι; Εφαρμόζετε το παρακάτω hack που ανακαλύψαμε στο TikTok.

@lenkalul save this for when you buy the wrong shade😌 ad @elemis superfood kefir tea mist, @lorealparis true match foundation, @armanibeauty luminous silk foundation, @hudabeauty faux filter concealer #makeup #makeuphacks #makeuptutorial ♬ weak speed – a

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι το εξής: εάν το foundation είναι πιο σκούρο από το δέρμα σας, χρησιμοποιείτε ένα concealer σε πιο ανοιχτή απόχρωση σαν highlighter. Έτσι το foundation θα λειτουργήσει σαν να έχετε κάνει contouring. Στην αντίθετη περίπτωση, χρησιμοποιείτε ένα bronzer ή contour stick, με το foundation σας να λειτουργεί σαν highlighter.

Τα foundation που αγαπάμε αυτό το διάστημα

Teint Idole Ultra Wear Care & Glow, Lancôme

All Hours Foundation Luminous Matte, YSL Beauty

Luminous Silk Perfect Glow Flawless Foundation, Giorgio Armani

Wonderlight Serum Foundation, Radiant Professional Make-Up

Infaillible 32H Fresh Weear Foundation, L’Oréal Paris

Velvet Colors Foundation, Frezyderm

Natural Velvet Moisturizing Lasting Foundation, Seventeen

Super Stay 30H Active Wear Foundation, Maybelline New York

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below