Μπορεί το trend με τα bleached eyebrows να έχει κατακλύσει το διαδίκτυο και εσύ να φλερτάρεις με την ιδέα να το δοκιμάσεις, όμως, να το μετανιώνεις τελευταία στιγμή εξαιτίας της διαδικασίας που πρέπει να ακολουθήσεις. Η αλήθεια είναι πως είναι μεγάλο ρίσκο να χρησιμοποιήσεις ντεκαπάζ στα φρύδια σου, ειδικά αν το κάνεις μόνος σου στο σπίτι καθώς τα αποτελέσματα μπορεί να είναι ολέθρια και μη αναστρέψιμα.

Εμείς σου έχουμε την λύση. Το concealer σου, θα αποτελέσει το βασικό εργαλείο για να πετύχεις αυτό το “alien look” όποτε το θελήσεις και το σημαντικότερο για όσο το επιθυμείς!

Πρώτο βήμα, με την βοήθεια ενός spoolie ή μίας οδοντόβουρτσας πάρε μία ποσότητα concealer και ξεκίνα σιγά-σιγά να την απλώνεις στα φρύδια σου. Ξεκίνα από το εξωτερικό τμήμα του φρυδιού και σταδιακά πέρνα στο εσωτερικό/μπροστινό, πρόσεξε η κίνηση σου να ξεκινά από την βάση του φρυδιού ώστε να καλύψει όλο το φρύδι και να επιτευχθεί ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Αναφορικά με το χρώμα επίλεξε ένα opaque τόνο λίγο πιο ανοιχτό από τον τόνο της επιδερμίδας σου.

Δεύτερο βήμα, επαναλαμβάνεις την ίδια διαδικασία με ένα concealer σε πιο ροδακινί τόνους για να εξουδετερώσει το φυσικό-σκούρο χρώμα των φρυδιών.

Τέλος, κλειδώνεις το αποτέλεσμα με την χρήση πούδρας σε ελεύθερη μορφή. Ένα μικρό trick αν είσαι καστανή: η πούδρα που θα χρησιμοποιήσεις να έχει ροδακινί υποτόνους, με αυτό τον τρόπο δεν θα είναι ορατή και στις φωτογραφίες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ash Walker (@walker_ash)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Liam Curran (@byliamhair)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Moss (@curbsideangel)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Camila Anac (@camila_anac)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below