Αν μπορούσαμε με έναν μαγικό τρόπο να κάνουμε την επιδερμίδα μας κάθε πρωί να δείχνει σαν να έχουμε κοιμηθεί δέκα ώρες, θα το κάναμε. Δυστυχώς αυτό δεν γίνεται και τα «όπλα» μας για να δείχνουμε πιο «ζωντανές» και υγιείς είναι το skincare και το μακιγιάζ. Όσον αφορά στο δεύτερο όμως, καμία γυναίκα δεν θέλει να φαίνεται υπερβολικά βαμμένη, με κάθε προϊόν να είναι εμφανές στο δέρμα της.

Για να πετύχετε την τέλεια ισορροπία και κανείς να μην αντιλαμβάνεται πως φοράτε foundation, σας προτείνουμε να εφαρμόσετε το makeup tip που μάθαμε από την αγαπημένη μας Γαλλίδα makeup artist, Violette.

Η ίδια εφαρμόζει foundation και concealer μόνο στις περιοχές που έχουν ανάγκη από κάλυψη (για αυτό είναι σημαντικό να έχετε προμηθευτεί αποχρώσεις που ταιριάζουν απόλυτα με τον τόνο της επιδερμίδας σας) και πάντα αφήνει τη μύτη της εκτός. Αυτή η κίνηση θα δώσει την ψευδαίσθηση πως δεν φοράτε καθόλου makeup.

Αυτό συμβαίνει γιατί η μύτη βρίσκεται στο κέντρο του προσώπου και εκεί «πέφτει το μάτι» των περισσότερων ανθρώπων όταν σας κοιτούν. Έτσι, θα φαίνεται σαν να μην είστε βαμμένες, ενώ ταυτόχρονα θα έχετε καλύψει τυχόν ατέλειες στο υπόλοιπο πρόσωπο, όπως σπυράκια, πανάδες ή κοκκινίλες.

Τα foundation που ξεχωρίζουμε και σας προτείνουμε να δοκιμάσετε αυτό το διάστημα:

Touche Éclat Le Teint Foundation, YSL

Super Stay Active Wear 30h Foundation, Maybelline New York

Dermablend Corrective Stick Foundation, Vichy

 

Luminous Silk Foundation, Armani

 

 Synchro Skin Radiant Lifting Foundation, Shiseido

Re-Nutriv Ultra Radiance Liquid Makeup SPF20, Estée Lauder

Invisible Foundation, Radiant Professional Make Up

 

Flawless Lumière Radiance-Perfecting Foundation, Laura Mercier

 

True Match Nude Plumping Tinted Serum, L’Oréal Paris

Διορθωτικό foundation με ενεργό άνθρακα, Korres

Natural Transparent Foundation, Seventeen

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below