Αν μπορούσαμε με έναν μαγικό τρόπο να κάνουμε την επιδερμίδα μας κάθε πρωί να δείχνει σαν να έχουμε κοιμηθεί δέκα ώρες, θα το κάναμε. Δυστυχώς αυτό δεν γίνεται και τα «όπλα» μας για να δείχνουμε πιο «ζωντανές» και υγιείς είναι το skincare και το μακιγιάζ. Όσον αφορά στο δεύτερο όμως, καμία γυναίκα δεν θέλει να φαίνεται υπερβολικά βαμμένη, με κάθε προϊόν να είναι εμφανές στο δέρμα της.

Για να πετύχεις την τέλεια ισορροπία και κανείς να μην αντιλαμβάνεται πως φοράς foundation, σου προτείνουμε να εφαρμόσεις το makeup tip που μάθαμε από την αγαπημένη μας Γαλλίδα makeup artist, Violette.

Η ίδια εφαρμόζει foundation και concealer μόνο στις περιοχές που έχουν ανάγκη από κάλυψη (για αυτό είναι σημαντικό να έχεις προμηθευτεί αποχρώσεις που ταιριάζουν απόλυτα με τον τόνο της επιδερμίδας σου) και πάντα αφήνει τη μύτη της εκτός. Αυτό το trick θα δώσει την ψευδαίσθηση πως δεν φοράς καθόλου makeup.

Αυτό συμβαίνει γιατί η μύτη βρίσκεται στο κέντρο του προσώπου και εκεί «πέφτει το μάτι» των γύρω σου όταν σε κοιτούν. Έτσι, θα φαίνεται σαν να μην είσαι βαμμένη, ενώ ταυτόχρονα θα έχεις καλύψει τυχόν ατέλειες στο υπόλοιπο πρόσωπο, όπως σπυράκια, πανάδες ή κοκκινίλες.

Τα foundation που ξεχωρίζουμε και σου προτείνουμε να δοκιμάσεις αυτό το διάστημα:

Touche Éclat Le Teint Foundation, YSL

Dermablend Corrective Stick Foundation, Vichy

Luminous Silk Foundation, Armani

Διορθωτικό foundation με ενεργό άνθρακα, Korres

 Synchro Skin Self Refreshing Foundation, Shiseido

Re-Nutriv Ultra Radiance Liquid Makeup SPF20, Estée Lauder

Invisible Foundation, Radiant Professional Make Up

 

Oil Free Tinted Moisturizer, Laura Mercier

 

True Match Nude Plumping Tinted Serum, L’Oréal Paris

Natural Transparent Foundation, Seventeen

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below