Η περιποίηση των φρυδιών μπορεί να μοιάζει «παιχνιδάκι», όμως δεν είναι εύκολη υπόθεση. Απαιτεί να έχεις βρει τον κατάλληλο επαγγελματία όπως και την τεχνική, που θα σου χαρίσει το σχήμα που ταιριάζει καλύτερα στα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Ένα από τα μεγαλύτερα trends με το οποίο έχουν πάθει εμμονή οι celebrities, ενώ τα hashtags με την αναφορά του στο instagram ξεπερνούν τις 590,000, είναι το brow lift.

Τι είναι όμως αυτό το trend; Πρόκειται για μια χειρουργική επέμβαση η οποία πραγματοποιείται με στόχο να διορθώσει την πτώση των φρυδιών και να ανανεώσει όλη την περιοχή γύρω από τα μάτια, χαρίζοντας ένα πιο νεανικό, απαλλαγμένο από ρυτίδες βλέμμα.

Σύμφωνα με τους ειδικούς το brow lift απευθύνεται τόσο σε νεαρές όσο και σε μεγαλύτερες ηλικίες. Εκτός από την ανανέωση της άνω περιοχής του προσώπου, αυτή η επέμβαση μπορεί να αποκαταστήσει τη φυσική θέση του φρυδιού που πέφτει λόγω ηλικίας ή ακόμη και τραύματος.  Έχουν διαμορφωθεί αρκετές διαφορετικές τεχνικές εφαρμογής, ώστε ο πλαστικός χειρουργός να ακολουθήσει το δρόμο εκείνο που ενδείκνυται καλύτερα για τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε προσώπου.

Γιατί να το επιλέξεις;

Τα φρύδια που παρουσιάζουν πτώση σε συνδυασμό με άλλα σημάδια γήρανσης όπως οι λεπτές γραμμές, κάνουν το πρόσωπο να έχει μια λυπημένη, θυμωμένη ή εκνευρισμένη έκφραση, που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική του διάθεση.

Τα αποτελέσματα του brow lift είναι άμεσα ορατά, τα μάτια τονίζονται και το πρόσωπο φαίνεται πιο ξεκούραστο και νεανικό. Η αποθεραπεία που απαιτείται είναι πιο σύντομη από εκείνη στην περίπτωση ενός face lift.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below