Τι κοινό έχουν η Zendaya, η Vanessa Hudgens, η Cara Delevigne και η Ashley Benson; Ναι, είναι όλες διάσημες και επιτυχημένες, αλλά υπάρχει κάτι ακόμα. Έχουν τέλεια επιδερμίδα και αυτό οφείλεται στην αισθητικό που επισκέπτονται συχνά, η οποία ακούει στο όνομα Vanessa Marc και έχει ως έδρα της τη Νέα Υόρκη. Η Vanessa έχει καταφέρει να κάνει πασίγνωστο το medispa της, όπου οι διάσημοι πελάτες της συρρέουν για τις διάφορες θεραπείες και υπηρεσίες που προσφέρει.

Φυσικά δεν είναι μυστικό ότι οι A-listers έχουν πρόσβαση σε μερικούς από τους καλύτερους επαγγελματίες κάθε είδους, ειδικά λίγο πριν από τις επίσημες εμφανίσεις τους όπου πρόκειται να φωτογραφηθούν στο κόκκινο χαλί, αλλά ευτυχώς για όλους εμάς συχνά πυκνά οι ειδικοί αυτοί μοιράζονται τα μυστικά τους.

Η ίδια, σε συνέντευξή της, αποκάλυψε ποιο είναι το σημαντικότερο που πρέπει να κάνουμε αν θέλουμε άψογη επιδερμίδα. «Ενυδάτωση, ενυδάτωση, ενυδάτωση. Ό,τι κάνουμε, όπως το μακιγιάζ, ο καθαρισμός, η εφίδρωση, η κατανάλωση αλκοόλ και ο ήλιος, αφαιρούν την υγρασία από το δέρμα μας, επομένως είναι εξαιρετικά σημαντικό να πίνουμε νερό και να χρησιμοποιούμε ενυδατικά προϊόντα. Φροντίστε να επενδύσετε σε αποτελεσματικές ενυδατικές κρέμες και καθαριστικά που δεν ξηραίνουν περισσότερο το δέρμα», είπε, ενώ πρόσθεσε πως θα πρέπει όλοι να έχουμε μία σταθερή ρουτίνα περιποίησης.

«Όσο νεότεροι ξεκινήσετε με την περιποίηση της επιδερμίδας τόσο καλύτερο θα δείχνει, οπότε αν δεν προστατεύετε ήδη το δέρμα σας φροντίστε να ξεκινήσετε σήμερα. Χρησιμοποιήστε SPF καθημερινά, καθώς ο ήλιος μπορεί να προκαλέσει βλάβη και αποχρωματισμό. Με σταθερή χρήση SPF, μπορείτε εύκολα να αποτρέψετε τη ζημιά. Είναι πιο εύκολο να προστατευτεί παρά να διορθωθεί. Χρησιμοποιήστε ένα απαλό καθαριστικό για να απομακρύνετε τυχόν υπερβολικά έλαια ή ρύπους και στη συνέχεια ενυδατώστε χρησιμοποιώντας έναν ορό και κρέμα. Για έξτρα λάμψη θα συνιστούσα τη χρήση ενός ορού βιταμίνης C, ενώ πιστεύω πως όλοι μπορούν να επωφεληθούν από τη ρετινόλη για να μειώσουν τις λεπτές γραμμές και να βελτιώσουν την υφή του δέρματος».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below