Κυτταρίτιδα ή όψη φλοιού πορτοκαλιού, πες την όπως θες. Εμφανίζεται κυρίως στους γλουτούς και τους μηρούς των γυναικών, με την πλειοψηφία να έχει έστω και λίγη. Οι λόγοι που εμφανίζεται είναι πολλοί και κυμαίνονται από την κληρονομικότητα μέχρι την καθιστική ζωή και την κακή διατροφή. Η άσκηση, το πολύ νερό και μία σωστή διατροφή πλούσια σε βιταμίνες είναι τα βασικότερα και πρώτα που πρέπει να κάνεις αν θες να μειώσεις την όψη της.

Το μασάζ στις περιοχές που εμφανίζουν αυτά τα “λακάκια” μαζί με ένα ποιόν που έχει ως στόχο την μείωση της κυτταρίτιδας είναι τα επόμενα βήματα που θα σε βοηθήσουν να δεις όντως διαφορά. Τα πέντε προσόντα που συγκεντρώσαμε για εσένα παρακάτω έχουν “περάσει το τεστ” σύμφωνα με τη γνώμη μας, χάρη στην αποτελεσματικότητά τους. Εσύ ποιο θα διαλέξεις;

Courtesy
1Contouring Concentrate
Caudalie

Ξηρό έλαιο σώματος για τόνωση της κυκλοφορίας, σμίλευση της σιλουέτας και μείωση της κυτταρίτιδας. Χρησιμοποιείται μία φορά τη μέρα, ιδανικά το βράδυ.

Courtesy
2Body Slim Concentrate
Lierac

Τζελ κρέμα που συσφίγγει την επιδερμίδα και μειώνει την κυτταρίτιδα.

Courtesy
3Celluli Eraser Concentré Réducteur de Cellulite Visible
Biotherm

Ένας συνδυασμός εκχυλίσματος άλγης κοραλλιογενούς προέλευσης και καθαρής καφεΐνης σε ένα τζελ αδυνατίσματος με διπλό επίπεδο αποτελεσματικότητας για ορατή μείωση της όψης κυτταρίτιδας, από τις πρώτες 14 ημέρες και μόνιμα μετά από 1 μήνα χρήσης.

Courtesy
4Slim Design Night
Elancyl

Κρέμα νυκτός που δρα κατά της κυτταρίτιδας,  λειαίνει την επιδερμίδα και προσφέρει σύσφιγξη.

Courtesy
5Thermo-Active Refining Gel
ALgotherm

Τζελ με δράση κατά της κυτταρίτιδας που στοχεύει στις επίμονες περιοχές με ατέλειες.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below