Η Meghan Markle, όπως όλοι πια γνωρίζουμε, αναμένεται να φέρει από στιγμή σε στιγμή στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον πρίγκιπα Harry. Το timing είναι τέλειο για να δημοσιευθούν αποκλειστικές φωτογραφίες από το μαιευτήριο, λίγες ώρες αφού είχε γεννηθεί η ίδια η Δούκισσα του Σάσεξ.

Τις φωτογραφίες αυτές έφερε στη δημοσιότητα ο θείος της, δηλαδή ο  αδερφός της μαμάς της, Doria Ragland. Ο Joseph Johnson έδωσε στην εφημερίδα Daily Mail αποκλειστικές φωτογραφίες από τη γέννηση της Meghan και το διαδίκτυο πήρε φωτιά με χιλιάδες χρήστες να τις κοινοποιούν στα  social media. Στις φωτογραφίες, όπως θα δεις, η  Meghan είναι μόλις ώρες αφού έχει γεννηθεί, αφού ακόμη φορά τα ειδικά βραχιολάκια του μαιευτηρίου.

Οι φωτογραφίες μέσα από μαιευτήριο στο Los Angeles, φαίνεται να τραβήχτηκαν τα ξημερώματα (4.46 το πρωί) στις 4 Αυγούστου του 1981. Η μαμά της Meghan, Doria, πιθανόν λόγω του νεαρού της ηλικίας της δείχνει αρκετά φοβισμένη ενώ στο πλευρό της έχει και την μητέρα της, δηλαδή τη γιαγιά της Meghan, η οποία της έχει σταθεί αρκετά στη ζωή της, όπως έχει πει στο παρελθόν σε συνεντεύξεις της.

Για να δεις τις φωτογραφίες πάτησε ΕΔΩ.