Μπορεί η Κένταλ Τζένερ να είναι το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στο κόσμο και η Κιμ Καρντάσιαν να έχει βγάλει 100 εκατομμύρια δολάρια μόνο από τη νέα της σειρά μακιγιάζ αλλά το πλουσιότερο μέλος της οικογένειας είναι η μικρότερη αδελφή Κάιλι Τζένερ, σύμφωνα τουλάχιστον με το έγκυρο περιοδικό Forbes.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below
View this post on Instagram

 

A post shared by Forbes (@forbes) on

;

Ο 21 ετών Κάιλι είναι και επίσημα πλέον η νεότερη δισεκατομμυριούχος στον κόσμο. Και μάλιστα είναι εντελώς αυτοδημιούργητη.

Βρίσκεται ήδη στον κατάλογο με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο και αν και βρίσκεται μόλις στη θέση 2.057 θέση, εξακολουθεί να διαθέτει μια τεράστια περιουσία. Μόνο από την εταιρεία  της Kylie Cosmetics, έχει βγάλει 360 εκατομμύρια δολάρια. Ποσό καθόλου ευκαταφρόνητο, αν αναλογιστεί κανείς την ηλικία της. Και ναι, σύμφωνα με το Forbes, έχει ξεπεράσει ακόμη και τον Mark Zuckerberg.

Αν στο ποσό αυτό προστεθούν και τα χρήματα που αποφέρει το οικογενειακό reality, τότε το ποσό ανεβαίνει στα 900 εκατομμύρια δολάρια.

Το δημοσίευμα την κατατάσσει στην 5η θέση με τους πλουσιότερους ανθρώπους της Αμερικής, ακολουθώντας τον Τζορτζ Λούκας (5,4 δισεκατομμύρια δολάρια), τον Στίβεν Σπίλμπεργκ (3,7 δισεκατομμύρια δολάρια), την Oprah Winfrey (2,8 δισεκατομμύρια δολάρια) και τον Michael Jordan (1,7 δισεκατομμύρια δολάρια) .

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below