Η Πόπη Τσαπανίδου υπηρετεί τη δημοσιογραφία εδώ και χρόνια και είναι μια από τις πιο πολυάσχολες γυναίκες της ελληνικής tv, αφού  σχεδόν πάντα βρίσκεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες για να μάς ενημερώνει για τα τεκταινόμενα. Όπως όλοι μας λοιπόν, έτσι και η Πόπη, λόγω της κούρασης και των ατελείωτων ωρών μπροστά από έναν υπολογιστή, πατά επανειλημμένα το snooze το πρωί και δυσκολεύεται να σηκωθεί από το κρεβάτι.

Το μυστικό της είναι απλό, αλλά άκρως αποτελεσματικό! Όπως μάς έδειξε στα Insta stories της, η Πόπη Τσαπανίδου το ρίχνει στην… καφεΐνη και ελπίζει για το καλύτερο! Και όταν λέμε το ρίχνει στην καφεΐνη, μην νομίζετε ότι εννοούμε ένα κλασικό καφεδάκι, που όλοι πίνουμε το πρωί. Η δημοσιογράφος, όπως μάς έδειξε, πίνει 2-3 καφέδες και 1 τσάι ταυτόχρονα, ενώ δεν ξεχνά να έχει δίπλα της και ένα μπουκάλι νερό για να ξυπνήσει ακόμα καλύτερα τον οργανισμό της!

«Πόσος καφές είναι αρκετός για να ξυπνήσω;», έγραψε πάνω στην πρώτη φωτογραφία που ανέβασε. «#skypemeetings over coffeemugs empty #keepgoing», έγραψε σε μια επόμενη που ανέβασε, αφού τελείωσε με το meeting μέσω skype που είχε.