Ας δούμε δέκα από τα πιο δυναμικά ντουέτα της εποχής μας και ας εξηγήσουμε τους λόγους για τους οποίους μας αρέσουν:

5. Barack Obama – Michelle Obama

To ζεύγος Οbama μπήκε στις ζωές μας το 2008 όταν εκείνος έγινε ο πρώτος μαύρος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής κι εκείνη η Πρώτη Κυρία. Η ιστορία αγάπης τους ξεκίνησε πολλά χρόνια πριν και διαρκεί ακόμη με εκείνον πάντοτε να δείχνει σε εκείνη δημόσια πως τη θαυμάζει και τη σέβεται δημόσια.Political correct love.

4. Ryan Reynolds – Blake Lively

To ζευγάρι γνωρίστηκε στο πλατό αλλά δεν έγιναν αμέσως ζευγάρι. Από το 2012 όμως που παντρεύτηκαν μέχρι και σήμερα, έχουν αποκτήσει δυο πανέμορφες κόρες και θαυμάζουμε σε αυτούς το ότι όπου και όποτε εμφανίζονται δείχνουν ότι περνούν τέλεια μαζί, κοιτιούνται στα μάτια και ανταλλάσουν μερικά καλά αστεία. Like best friends.

3.  Prince Harry- Meghan Markle

Το “κακό παιδί” του Στέμματος βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της ηθοποιού Meghan Markle, η οποία είναι μεγαλύτερή του, έχει πίσω της ένα διαζύγιο και αφροαμερικανικές ρίζες. Κάνουμε like για όλες τις ανατροπές που έφεραν στη Μοναρχία, την αντισυμβατικότητα που αντιπροσωπεύουν καθώς και για το μεγάλο φιλανθρωπικό τους έργο.

2.  Ellen DeGeneres –  Portia de Rossi

Οι δυο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2004 και παντρεύτηκαν το 2008 όταν το Ανώτατο Δικαστήριο της California επέτρεψε τους γάμους ανάμεσα σε ζευγάρια του ιδίου φύλου. Η DeGeneris είχε δηλώσει”Είμαι ευγνώμων που βρήκα τον έρωτα της ζωής μου γιατί δε συμβαίνει στον καθένα. Δε βρίσκουν όλοι την αδερφή ψυχή του”. Τις αγαπάμε.

1. Tom Hanks – Rita Wilson

Aν ο Τom και η Rita δεν είχαν ερωτευτεί ίσως ο ηθοποιός να μην είχε κερδίσει το Oscar για το Forest Gump. O ίδιος είχε πει στην Oprah Winfrey ” Xωρίς αυτό το δέσιμο που έχω με τη γυναίκα μου δεν ξέρω πως θα μπορούσα να συνδεθώ με όσα περνούσε ο Forest”. Το ζευγάρι είναι παντρεμένο και ερωτευμένο εδώ και 30 χρόνια. Longlasting love.