Ο Harry και η Meghan έχουν πλέον μετακομίσει στο Frogmore Cottage και έχουν γίνει γονείς του Archie Harrison. Καθώς δε γνωρίζουμε και πολλά για τη νέα τους κατοικία, εκτός από το ότι διαθέτει έναν υπέροχο βιολογικό λαχανόκηπο αναρωτιόμαστε εύλογα πόσα άτομα προσωπικό απασχολούνται εκεί ώστε να βοηθούν το ζευγάρι και το μωρό.

Η απάντηση ήρθε και πραγματικά μας ξάφνιασε μάλλον ευχάριστα, αφού ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex μόλις μάθαμε ότι δεν έχουν προσλάβει κανέναν για να εργαστεί για εκείνους στο σπίτι: ούτε καν σεφ και νταντά για το μωρό. Το περιμένατε; Mάλλον όχι. Ούτε κι εμείς. Κι όμως, το επιβεβαίωσε η Royal reporter Katie Nicholl.

Η δημοσιογράφος λοιπόν έδωσε μια συνέντευξη στο Grazia και ξάφνιασε τους πάντες λέγοντας ότι “Το ζευγάρι δεν έχει προσλάβει ακόμη ούτε νταντά, ούτε μάγειρα, ούτε προσωπικό για να τους βοηθάει με τις δουλειές του σπιτιού”. Επομένως εμείς πρέπει να πιστέψουμε ότι ζουν σα συνηθισμένοι άνθρωποι, πλένουν πιάτα και σφουγγαρίζουν.

Το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι ότι τώρα με τον ερχομό του μωρού βοηθάει η μητέρα της Meghan η Doria η οποία ήρθε από την Καλιφόρνια και έχει τη δική της πτέρυγα στο σπίτι. Μάλιστα σύμφωνα με μια πηγή η βοήθειά της είναι ανεκτίμητη. Δεν ξέρουμε αν αληθεύει ότι δεν υπάρχει καθόλου οικιακή βοήθεια, από μόνο του το σπίτι είναι τεράστιο και οπωσδήποτε χρειάζεται φροντίδα, πάντως είναι καλό που δεν έχει ανακοινωθεί κάποιος τεράστιος αριθμός οικιακών βοηθών γιατί οπωσδήποτε θα προκαλούσε.