Η Kim Kardashian μόλις λάνσαρε νέα συλλογή μακιγιάζ η οποία αποτελείται από έντονα χρώματα σκιών. Για την προώθησή τους αποφάσισε να τολμήσει ένα άκρως αποκαλυπτικό concept για την καμπάνια της, το οποίο περιλαμβάνει την ίδια χωρίς καθόλου ρούχα στο κρεβάτι, με ένα σατέν σεντόνι και τα χέρια της να κρύβουν τα απόκρυφα σημεία της.

Όλα ωραία ως εδώ μέχρι που η φωτογραφία ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από μεγάλη μερίδα ακόλουθών της καθώς μερικοί υποστηρίζουν ότι οι γυμνές και αισθησιακές φωτογραφίσεις δεν αρμόζουν σε μια μητέρα. Μάλιστα όπως αναφέρουν κάποιοι στα σχόλια, αυτές οι φωτογραφίες της θα κάνουν τα παιδιά της να ντρέπονται στο μέλλον ή ακόμη να υποστούν και bullying από συμμαθητές τους για τις επιλογές της μητέρας τους.

Αναρωτιέστε ποια ήταν η απάντηση της Kim;

Η Kim απάντησε δημοσιεύοντας αλλη μια φωτογραφία της, επίσης χωρίς ρούχα. Μάλιστα στη φωτογραφία διακρίνεται ο Kanye στο χέρι του οποίο βρίσκεται ένα περιστέρι ενώ η ίδια κάνει μια κίνηση με το χέρι της σαν αρχαία θεά. Οk, Kim, μάλλον το πήραν το μήνυμα, αισθάνεστε θεότητες.