Η Gwyneth Paltrow, η πιο «ζεν» celebrity που έχει υπάρξει ποτέ, κατά καιρούς μας αφήνει άφωνους με τις δίαιτες, τα detox και τον τρόπο ζωής της. Αυτή τη φορά δήλωσε πως δεν μένει με τον σύζυγο της Brad Falchuk στο ίδιο σπίτι όλη τη βδομάδα. Ο σύζυγος της μένει μαζί της στο σπίτι της τέσσερα βράδια κάθε εβδομάδα και μετά περνά τα υπόλοιπα τρία στο δικό του σπίτι μαζί με τα παιδιά του Brody και Isabella που τον επισκέπτονται.

Η Paltrow μας εξήγησε ότι ακολούθησε συμβουλές της «intimacy teacher» της, δηλαδή της δασκάλας οικειότητας, Michaela Boehm η οποία της είπε πως αυτή είναι η κατάλληλη μέθοδος για να κρατά φρέσκια και ζωντανή τη σχέση της. «Όλοι οι παντρεμένοι φίλοι μου βρίσκουν τον τρόπο που ζούμε ιδανικό και δεν θα τον άλλαζα με τίποτα», λέει η ηθοποιός.

Και πιθανότατα έχει δίκιο. Η μέθοδος αυτή ακούγεται σαν όνειρο αλλά φαίνεται συναισθηματικά και οικονομικά δύσκολο να εφαρμοστεί. Μόνο η Paltrow θα μπορούσε να καταφέρει να το πετύχει, καθώς ολόκληρο το lifestyle της είναι εξίσου μοναδικό. Είναι μία από τις λίγες γυναίκες που δήλωσε επίσης ότι λατρεύει την νέα σύντροφο του πρώην συζύγου της, δηλαδή την Dakota Johnson η οποία είναι ζευγάρι με τον Chris Martin. Την αποκάλεσε μάλιστα φανταστική γυναίκα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, πήγαν όλοι μαζί στο ταξίδι του μήνα του μέλιτος της Paltrow. Η ηθοποιός, ο νέος της σύζυγος, τα παιδιά της, τα παιδιά του, ο πρώην της και η νέα του σύντροφος περάσανε μαζί μερικές πολύ «μοντέρνες» διακοπές.