Η Αμαλία Κωστοπούλου, κόρη του Πέτρο Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού, ζει μόνιμα στο εξωτερικό και μάλιστα στην Αμερική. Επέστρεψε όμως στην Ελλάδα για να παρευρεθεί στο γάμο της μητέρας της με τον αγαπημένο της Βασίλη Κικίλια που πραγματοποιήθηκε στις 16 Ιουνίου. Εκεί, η Αμαλία μαζί με την αδερφή της Αλεξάνδρα κλέψανε φυσικά την παράσταση με τα μοναδικά τους looks τα οποία μπορείτε να δείτε εδώ.

Μιας και βρέθηκε, λοιπόν, στην Ελλάδα η Αμαλία αποφάσισε να αφήσει για λίγο τις υποχρεώσεις της και να απολαύσει τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά. Προτίμησε την κοσμοπολίτικη Μύκονο όπου ταξίδεψε μαζί με τον πατέρα της.

Την συναντήσαμε σε μία βόλτα της στα στενά του νησιού και η εμφάνιση της μας έδειξε για άλλη μία φορά ότι η Αμαλία έχει την εμφάνιση αλλά και το attitude ενός μοντέλου, ακριβώς όπως και η μητέρα της. Η Αμαλία φόρεσε ένα δροσερό, πολύχρωμο φόρεμα μαζί με φουξ εσπαντρίγες, ενώ άφησε λιτά τα μαλλιά της και προτίμησε φυσικό μακιγιάζ. Ήταν πραγματικά εντυπωσιακή και ultra καλοκαιρινή.