Έχετε καταλάβει προφανώς ότι το καρέ είναι το κούρεμα του 2019. Κάθε celebrity της Ελλάδας και του εξωτερικού που ακολουθεί τις τάσεις της μόδας έχει υποκύψει στο πολύ γοητευτικό και κομψό αυτό κούρεμα που  μας ταξιδεύει στην vintage Γαλλία.

Έτσι, λοιπόν, η γνωστή παρουσιάστρια Σία Κοσιώνη δεν έχασε την ευκαιρία και αποφάσισε να ανανεώσει την εμφάνιση της με ένα γλυκό μακρύ καρέ κούρεμα. Η Σία Κοσιώνη έχει ένα αυστηρό και μίνιμαλ στυλ και την έχουμε συνηθίσει με τα μακριά ξανθά μαλλιά της. Η αλλαγή αυτή ήταν ξαφνική αλλά πολύ ευχάριστη καθώς το νέο κούρεμα της πάει και δίνει μία πιο φρέσκια και καλοκαιρινή νότα στο look της. Μάλιστα, επιλέγοντας τους “κυματισμούς” και όχι το ίσιο καρέ το hairstyle γίνεται ακόμα πιο σύγχρονο και διασκεδαστικό δείχνοντας μία νέα πλευρά της Σίας.

Απ’ ότι φαίνεται το καρέ ήταν μία απόφαση στιγμής για τη Σία, η οποία δημοσίευσε μια φωτογραφία με το νέο κούρεμα στο Instagram της γράφοντας: “Τις αποφάσεις για τις μεγάλες αλλαγές τις παίρνεις σε ένα δευτερόλεπτο”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Τις αποφάσεις για τις μεγάλες αλλαγές τις παίρνεις σε ένα δευτερόλεπτο! #newhaircut #haircut #change #timeforchange #summermood #summerlook #summer #summerinthecity

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sia Kossioni (@siakossioni) στις