Η Stormy Daniels στο βιβλίο της με τίτλο “Full Disclosure”, αποκάλυψε μεταξύ άλλων λεπτομέρειες σχετικά με το πέος του Donald Trump, το οποίο πραγματικά κατακεραυνώνει γράφωντας ότι είναι “μικρότερο από το μέσο όρο, αλλά όχι υπερβολικά μικρό” ενώ προσθέτει ότι “έχει ασυνήθιστο μόριο σαν ένα μεγάλο δηλητηριώδες μανιτάρι, το οποίο μοιάζει με το παιχνίδι Super Mario περιτρυγυρισμένο από τρίχες που το κάνουν να μοιάζει με το μυθικό τέρας Yeti”.To βιβλίο και μόνο που γράφει μέσα αυτές τις πληροφορίες ανταποκρίνεται πλήρως στον τίτλο του, δηλαδή “Πλήρης Αποκάλυψη”.

Συγκεκριμένα έγραψε:  “smaller than average” but “not freakishly small”. “He knows he has an unusual penis”. “It has a huge mushroom head. Like a toadstool ” “I lay there, annoyed that I was getting fucked by a guy with Yeti pubes and a dick like the mushroom character in Mario Kart”. “It may have been the least impressive sex I’d ever had, but clearly, he didn’t share that opinion.”

Να θυμίσουμε ότι η πρωταγωνίστρια και σκηνοθέτης ερωτικών ταινιών, βρίσκεται ήδη στα δικαστήρια με τον Trump, τον οποίο γνώρισε έκανε μαζί του sex σε ένα τουρνουά γκολφ το 2006. Όλα όσα έγιναν σουίτα του νυν Προέδρου των ΗΠΑ η ποσνοστάρ τα περιγράφει ως εξής: “Ήταν το λιγότερο εντυπωσιακό σεξ που έχω κάνει ποτέ, αλλά προφανώς αυτός είχε άλλη άποψη” ενώ στη συνέχεια κάθε φορά που τον έβλεπε αναρωτιόταν πως μπόρεσε πέσει στο κρεβάτι μαζί του.

Όσον αφορά το λόγο για τον οποίο άργησε να αποκαλύψει το τι είχε συμβεί μεταξύ τους, εκείνη ισχυρίζεται ότι δεχόταν απειλές για τη ζωή της αφού το 2011 ένας άντρας την πλησίασε στο πάρκινγκ του γυμναστηρίου και την προειδοποίησε να μην ανοίξει το στόμα της σχετικά με τον Trump. Όσον αφορά τον Trump, ισχυρίζεται ότι δεν είχε ποτέ καμία επαφή μαζί της και πως όλα αυτά είναι μια απάτη.