Είναι η φωνή των μεγάλων smash hits “Rather be” και “My Love”. H Jess Glynne, μια από τις πιο αγαπητές Βρετανίδες τραγουδίστριες και τραγουδοποιούς, έπεσε θύμα απρεπούς συμπεριφοράς από τους υπεύθυνους γνωστού εστιατορίου στο Λονδίνο και για όλα έφταιγε η ενδυματολογική της επιλογή, η οποία σύμφωνα με τα κριτήριά τους δεν ήταν κατάλληλοι και για αυτό της έδειξαν την πόρτα της εξόδου.

Την εμπειρία της, περιέγραψε η ίδια η σταρ, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και στη λεζάντα της φωτογραφίας, στην οποία ποζάρει με τα ρούχα με τα οποία επισκέφτηκε το συγκεκριμένο εστιατόριο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

«Αγαπητό εστιατόριο Sexy Fish, εμφανίστηκα στο χώρο σας έτσι και εσείς κοιτάξατε εμένα και την παρέα μου από πάνω μέχρι κάτω και υποστηρίξατε ότι δεν μπορούμε να μπούμε μέσα, ενώ το εστιατόριο σας ήταν ΑΔΕΙΟ. Στη συνέχεια, πήγα στο Amazonico London που υποδέχτηκε εμένα και την παρέα μου με χαρά» έγραψε μεταξύ άλλων η Jess Glynne και πρόσθεσε «Sexy Fish, παρακαλώ ελέγξτε τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεστε στον κόσμο, γιατί αυτό είναι αγενές και ντροπιαστικό. Μας ζητήθηκε να περιμένουμε και μετά δύο μέλη από το υπαλληλικό προσωπικό μας κοίταξαν και αποφάσισαν με βάση την εμφάνισή μας. Νομίζω ότι η συμπεριφορά του προσωπικού σας πρέπει να αλλάξει μιας και έκαναν ξεκάθαρα διάκριση. Ευχαριστώ και αντίο.»

Χρήστες των social media σχολίασαν ότι πράγματι το συγκεκριμένο εστιατόριο, το οποίο είναι από τα πιο γνωστά του Λονδίνου και σερβίρει σούσι, έχει αυστηρούς κανόνες dress code.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below