Δεν είσαι ποτέ πολύ μικρή για να ξεκινήσεις την προσωπική συλλογή σου από τσάντες, τουλάχιστον αν είσαι μέλος της οικογένειας Kardashian-Jenner. Η Kim Kardashian αποκάλυψε την Τρίτη το απόγευμα ότι προμηθεύτηκε αρκετές μίνι τσάντες Louis Vuitton από την Ιαπωνία, για όλα τα νεότερα μέλη της οικογένειάς της, δηλαδή τα παιδιά και τα ανίψια της. Πρόκειται για μαύρες Mini Hl Speedy Louis Vuitton τσάντες, με πολύχρωμα τυπωμένα LV να της περιτριγυρίζουν παιχνιδιάρικα, κομμάτια από τη συνεργασία του Vuitton με τον καλλιτέχνη Takashi Murakami για την συλλογή της άνοιξης του 2003.

Βέβαια, υπάρχουν οκτώ τσάντες στη φωτογραφία, αλλά εάν κάνετε τα Kardashians μαθηματικά θα δείτε ότι  η κόρη της Kim, North, και οι τέσσερις ανιψιές της – Penelope, Dream, Stormi και True- μας κάνουν πέντε τσάντες. Η Kim μας εξήγησε όμως ότι πήρε μία ακόμη τσάντα για τον εαυτό της και κάποιες έξτρα για μια ώρα ανάγκης.

Η πιο μικρή κάτοχος της πολύτιμης Louis Vuitton τσάντα είναι η Stormi, η 11 μηνών κόρη της Kylie Jenner και του Travis Scott. Η Kylie μοιράστηκε μαζί μας ένα βίντεο στο οποίο η Stormi με πολύ μεγάλη χαρά δέχεται το δώρο της και το φορά στον ώμο με μεγάλη περηφάνια σαν σωστή fashionista. Η καρέκλα στην οποία κάθεται το τυχερό μωράκι είναι δώρο του πατέρα της, ενός από τους πιο πετυχημένους καλλιτέχνες του 2018, Travis Scott. Πρόκειται για ένα συλλεκτικό κομμάτι από την συνεργασία του καλλιτέχνη KAWS και των designers Humberto and Fernando Campana τα οποία δημιουργούνται από 75 έως 120 κουκλάκια, στο ιδιαίτερο στυλ του KAWS.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie (@kyliejenner) στις